Aktywne Wpisy

mam__pytanie +1226
#wykop40plus #wykop30plus #zwiazki #dzieci
Siedzę sobie, myślę i dochodzę do wniosku, że nasralem sobie do życiorysu.
Kiedyś 90 procent mojego czasu zajmowała rozrywka i planowanie rozrywki.
Potem poznałem obecna żonę. na początku chyba było fajnie, coraz trudniej sobie przypomnieć.
Ale od urodzenia dzieci to koszmar.
Potem doszła roszczeniowość i handel dupa (waluta wymienna jak jesteś posłuszny)
Potem nawet to było #!$%@?, aż wreszcie przesadziła i któregoś dnia powiedziała, że już tego nie
Siedzę sobie, myślę i dochodzę do wniosku, że nasralem sobie do życiorysu.
Kiedyś 90 procent mojego czasu zajmowała rozrywka i planowanie rozrywki.
Potem poznałem obecna żonę. na początku chyba było fajnie, coraz trudniej sobie przypomnieć.
Ale od urodzenia dzieci to koszmar.
Potem doszła roszczeniowość i handel dupa (waluta wymienna jak jesteś posłuszny)
Potem nawet to było #!$%@?, aż wreszcie przesadziła i któregoś dnia powiedziała, że już tego nie
źródło: temp_file6663430164743216528
Pobierz
dos_badass +1041
Pieprzony teatr, pieprzonych kanalii.
Pluję na te dwie $#^$%%
#sejm #bekazpisu #bekazpodludzi #bekazprawakow
Pluję na te dwie $#^$%%
#sejm #bekazpisu #bekazpodludzi #bekazprawakow

A odpowiedź jest prosta, 99,9% ludzi nie popełnia samobójstwa, więc 99,9% ludzi jak najbardziej chce podejmować to ryzyko. Co to oznacza? Że jeżeli jesteś w stanie zapewnić warunki na rozwój dziecka to masz prawie gwarancję, że będzie wdzięczne ze swojego istnienia. A to wniosek prosty, żeby antynatalizm obalić. Dziękuję, zamykam tag.
#antynatalizm #heheszki
Ok boomer 2
Ja nie chcę popełnić samobójstwa, ale nie podoba mi się to, że zmuszono mnie do życia wbrew mojej woli.
Nie jesteś w stanie tego zrobić.
Nie masz takiej gwarancji.
@UnderThePressure: czemu ci się nie podoba?
co xD
Ale Tobie pewnie łatwiej się żyje jak stosujesz takie skróty myślowe.
@Girl_Debord: to tak jakby powiedzieć, że skoro większośc ludzi płaci podatki i chodzi do pracy, to znaczy, że im się to w sumie podoba.
Skoro nie potrafisz zdefiniować podstawowych pojęć kluczowych dla zagadnienia to dyskusja przestaje mnieć sens
Czyli według Ciebie instynkty są z definicji pozytywne tak? Instynkty który czesto pojawia się w naturze i jego skutkiem jest zabijanie innych istot też jest ok ?