Aktywne Wpisy

jedz_se +1167
16.06.2025 zostałem zaatakowany na klatce schodowej własnego domu przez syna współwłaścicielki nieruchomości. Jest to przestępca skazany prawomocnym wyrokiem z maja 2024 roku za groźby karalne (groził, że mnie zabije) oraz uszkodzenie ciała powyżej 14 dni (wyłamanie palca z uszkodzeniem ścięgna) odbywający obecnie karę w zawieszeniu. Przestępca, Paweł Łakomy, zepchnął mnie ze schodów, po czym zaczął okładać pięściami, krzycząc 'zabiję Cię). Z trudem wyrwałem się, wzywając pomocy na ulicy uciekłem do swojego mieszkania
źródło: wyrok
Pobierz

Zabawa polega na tym, żeby wypisać 5 gier, które Waszym zdaniem absolutnie każdy powinien ograć, takie absolutne perełki które zostają w głowie na zawsze.
Jeśli macie więcej takich tytułów niż 5 to wiadomo, też dodajcie.
Ja zaczne:
1.
Jeśli macie więcej takich tytułów niż 5 to wiadomo, też dodajcie.
Ja zaczne:
1.

A odpowiedź jest prosta, 99,9% ludzi nie popełnia samobójstwa, więc 99,9% ludzi jak najbardziej chce podejmować to ryzyko. Co to oznacza? Że jeżeli jesteś w stanie zapewnić warunki na rozwój dziecka to masz prawie gwarancję, że będzie wdzięczne ze swojego istnienia. A to wniosek prosty, żeby antynatalizm obalić. Dziękuję, zamykam tag.
#antynatalizm #heheszki
Udowodnij mi że krasnoludki nie istnieją
Wszystkiego najlepszego
Nieważne, o co chodzi i co o tym wiemy. Ważne, aby mieć wyrazistą opinię na ten temat.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
O co Ci chodzi z tym samobójstwem ? Co to ma do tematu ?
A ok antynatalizm obalony skoro napisaaś że nie zasługuje na Twoje względy :)
A) zycie nie jest jednak dla nich jednak takie okropne (choć z góry zakładają ze nie należy się ono nikomu, szczególnie potencjalnym dzieciom innych ludzi, ergo sami sobie przeczą)
B) nie potrafią zadziałać przeciwko zwierzęcemu