Wpis z mikrobloga

Co to za ufo nad biskupinem #wroclaw. Obserwacja od strony kanałów na osiedlu Olimpia port w stronę Biskupina, od 20 min jakiś mega oświetlony obiekt wisi w powietrzu i trochę buja się na wietrze, jest wyżej niż standardowo latają drony. Ciężko też mi zrobić dobrej jakości zdjęcie, ktoś z okolicy jest tego bliżej i może mi powiedzieć że nie zwariowałam?
Symmachus - Co to za ufo nad biskupinem #wroclaw. Obserwacja od strony kanałów na osi...

źródło: comment_1638549723AgFSBDd3nZl6USlrUZxPV9.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Symmachus namierzyli cię i chcą zrobić dokładne badania. Ubierz się cieplej do spania, żebya nie zmarzła jak Cię porwą w nocy.
  • Odpowiedz
@Symmachus: @Wychwalany: @AdNoctum: @Kulturalny_Jegomosc90: Wiedziałem, że w grudniu kiedy znów planeta Wenus wróci na wieczorne niebo to znowu wrócą alarmy o dziwnych obiektach, dronach, UFO itd..

Przez najbliższy miesiąc Wenus będzie widoczna jako bardzo jasny obiekt, krótko po zachodzie słońca nad południowo zachodnim horyzontem gdzie będzie zachodzić około godziny 19:00, a pod koniec miesiąca około 18:00
  • Odpowiedz
  • 0
@Rancor no ok, ale to było o 17 ale ten obiekt się poruszał (znikł za horyzontem aby znowu wrócić na chwilę i znowu zniknąć, nic go nie zasłaniało tylko poruszał się w przód i na boki więc planetę wykluczam zupełnie). Może to był mega wypasiony dron który robił zdjęcia w nocy co wymaga długiego czasu naświetlania, był serio tak wysoko i miał mocną lampę że można go było wziąć za ufo.
  • Odpowiedz
@Symmachus: Po pierwsze kierunek obserwacji się zgadza idealnie z Wenus. Po drugie i wysokość ze zdjęcia by się zgadzała. Po trzecie, o ile dobrze pamiętam zasłaniały ja dziś czasami słabe chmury, przez co mogła znikać i pojawiać się po paru minutach.

Natomiast jeżeli naprawdę jesteś pewna, że obiekt zauważalnie się poruszał i nie było to złudzenie optyczne wynikające z jego przygasania, to nie wiem ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz