@costusmierdzi bo co Ci po chłopie, który będzie Cię uważał za 10/10 z wyglądu kiedy w relacji będzie miał na Ciebie w------e, bo nie będzie miał o czym z Tobą gadać i oprócz ciała nie będziesz miała dla niego wartości xd
@szpongiel no i co z nimi xd na bank są typy, którzy uważają, że są ładniejsze wg jego gustu
@smutny_login: blond włosy i niebieskie oczy o k**** jestem 10/10. Czekaj jestem niebieski kurła..... A tak poważnie blond włosy i niebieskie oczy to niezły starter pack.
@Lefty: no dobra jeny przecież mówię o wyglądzie ciągle. Nie mam problemów z mózgiem, żeby nie mieć o czym rozmawiać z chłopakami. Nie obchodzi mnie w tym poscie ocena wnętrza, tylko wglądu. Sami wiecznie powtarzacie że faceci są wzrokowcami a teraz nagle wzniosłe komentarze o tym że nie liczy się ryj, tylko to czy będzie wspólny temat. Eeee
@solo_living_yolo: ale jasne blond czy jakiekolwiek inne niż czarne ? Uściślijmy to raz na zawsze. Bo blondyn jest mnóstwo w Polsce, ciemnych, popielatych, rudawych,złocistych, żółtawych, farbowanych, naturalnych.
@peczu: są takie. Chodzi o wygląd. Nie pytam was przegrywy o ocenę wnętrza i zużycia laski, tylko o wygląd. Dobrze wiecie, że lecicie głównie na wygląd, bo ta jesteście skonstruowani.
@Prof_Memologii: wnioski są takie. Im bardziej zalotne spojrzenie, i regularne rysy twarzy, tym ocena rośnie. Wraz z wykrzywieniem ryja i nieciekawymi, pospolitymi rysami, ocena spada.
Co zrobić, by być dziewczyną 10/10?
#zwiazki #tinder r #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Znajdź hejtera na którąś z tych figur ( ͡°
@szpongiel no i co z nimi xd na bank są typy, którzy uważają, że są ładniejsze wg jego gustu
Mozesz tam też wstawic swoje zdjecie do oceny.
Jest malo blondynek, bo jest ich malo w populacji.
Uściślijmy to raz na zawsze. Bo blondyn jest mnóstwo w Polsce, ciemnych, popielatych, rudawych,złocistych, żółtawych, farbowanych, naturalnych.
Wraz z wykrzywieniem ryja i nieciekawymi, pospolitymi rysami, ocena spada.