Aktywne Wpisy

Megasuper +58
Zasnąłem na paczce merci i gdy otworzyłem oczy zastałem ten widok. Jak przywrócić touchpad do „kliku" sprzed czekoladowej katastrofy? Jeździłem szpilką wokół i wydłubywałem ale problem pozostał
źródło: temp_file1435186628254201798
Pobierz
noipmezc +18
ciekawe kto te wysypiska ciagle podpala, na pewno nie ja
źródło: FOUR_THREE_1280
Pobierz

Co zrobić, by być dziewczyną 10/10?
#zwiazki #tinder r #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
źródło: comment_1638537138bCPsXodtbh4CDQpaUOFQzq.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@SmutnyJesz: ta Anna Joy jest strasznie szpetna.
@costusmierdzi:
dla mnie niby ładna ta pierwsza ale w ogóle nie pociąga mnie także jak sporo część tu osób napisała że nie da się być dla wszystkich 10/10. Dla jednego będziesz 10 a dla drugiego 6
A mnie się ta Joy mega podoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@costusmierdzi: Gdyby była obiektywnie szpetna to by nie grała teraz w tylu serialach ani filmach. Zobacz sobie jej filmografię.
Tak więc subiektywnie podoba się bardzo dużej populacji.
Komentarz usunięty przez autora
@nomenklatura_pospolstwa: i tu może mieć problem, bo będzie się zastanawiać co to znaczy XD. Po prostu nie rób glonojada
bo znam bardzo ładne dziewczyny świetnie wykształcone i inteligentne które mają tak #!$%@? charakter, że interesują mnie tylko w kategorii mięso do wyruchania
a znam też takie szare myszki 7/10 które mają super charakter, ale które pracują w jakiejś gównorobocie i nie są specjalnie lotne, ale są zwyczajnie dobre, troskliwe i opiekuńcze i ogólnie podobają mi się bardziej jako partnerki z
@SmutnyJesz: To chyba niewiele ich poznałeś jednak. Ja mam zupełnie inne zdanie na ten temat.
generalnie pokaż mi osobę/figurę, a pokaże Ci hejtera
.
źródło: comment_1638555259ZVIVQ0FEWVoT7PnJqnsNtM.jpg
Pobierz