Aktywne Wpisy
capol2 +503
afc85 +250
nie sądziłem że tutejsze prawactwo okaże się jeszcze gorszym nazistowskim szambem niż uważałem do tej pory
usprawiedliwianie, otwarte popieranie i radość z obrzydliwych zbrodni popełnianych przez muzułmańskich terrorystów w #izrael to coś czego nie spodziewałem się nawet po konfederuskich zwyrodnialcach popierających kacapskich zbrodniarzy
muzułmańscy terroryści z dziką radością popełniają bestialskie tortury, gwałty i morderstwa także na dzieciach, a prawctwo się cieszy i bredzi o "zabijaniu okupantów"
IDENTYCZNIE banderowcy usprawiedliwiają zbrodnię wołyńską, że
usprawiedliwianie, otwarte popieranie i radość z obrzydliwych zbrodni popełnianych przez muzułmańskich terrorystów w #izrael to coś czego nie spodziewałem się nawet po konfederuskich zwyrodnialcach popierających kacapskich zbrodniarzy
muzułmańscy terroryści z dziką radością popełniają bestialskie tortury, gwałty i morderstwa także na dzieciach, a prawctwo się cieszy i bredzi o "zabijaniu okupantów"
IDENTYCZNIE banderowcy usprawiedliwiają zbrodnię wołyńską, że
#przegryw: Też jestem samotny, może wyjdziemy jutro razem na spacer?
#rozowepaski: Nie, jestem w związku z kochającym chłopakiem od 3 lat i jutro idę na imprezę do Oskara.
I tak to wygląda ehhh...
#blackpill #zalesie #samotnosc #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
#damskiprzegryw to wtedy kiedy ma chłopaka ale nie jest chadem a inni faceci zagadują tylko raz w tygodniu.
to co piszesz jest po prostu obrzydliwe i nie stosowne
Komentarz usunięty przez moderatora
Ulubione gadanie różowych, które uważają, że inni powinni się przejmować bardziej jej życiem niż swoim.
I jeśli posiadanie znajomych jest takie złe to zerwij kontakt a nie piszesz na głupoty na stronie ze śmiesznymi papieżami. I pewnie nawet jakieś julki do ciebie się łaszą ale ty wolisz spermić do
@karix98: Z jednej strony mamy osobę, która ma 500 powierzchownych znajomych i związek i czuje się samotna, a z drugiej strony mamy osobę, która ma 0 jakichkolwiek znajomych i nie ma związku i czuje się
Komentarz usunięty przez autora