Wpis z mikrobloga

#rozowepaski: Jestem taka samotna, nie mam znajomych i nawet nie mam z kim pogadać ( ͡° ʖ̯ ͡°)..

#przegryw: Też jestem samotny, może wyjdziemy jutro razem na spacer?

#rozowepaski: Nie, jestem w związku z kochającym chłopakiem od 3 lat i jutro idę na imprezę do Oskara.

I tak to wygląda ehhh...

#blackpill #zalesie #samotnosc #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
Pobierz CloudSpanner - #rozowepaski: Jestem taka samotna, nie mam znajomych i nawet nie mam z...
źródło: comment_1638526240VbNIXGp3apobzctjuVEqOE.jpg
  • 41
@CloudSpanner: ale ja jestem facetem XD i to jest #!$%@? prawda, co z tego że masz znajomości w #!$%@? skoro nie masz z nich nic kompletnie, nawet nie masz do kogo się zwrócić o pomoc, nawet pożyczyć dychy czy cokolwiek, dla przykładu mam 5 kolegów z czego tak naprawdę jednemu jestem wstanie powiedzieć o rzeczach poważnych i problemach bo wiem że nie poniesie dalej i mnie po części zrozumie a nie
@CloudSpanner: to się zacznij przejmować swoim życiem sam, nie licz że ktoś ci na stronie z memami pomoże rozwiązać problemy czy cokolwiek, wyjdz, znajdź odpowiednich ludzi, nie jest to proste ale jest możliwe, przynajmniej ja w to wierzę jeszcze
@harold97: ty myślisz że związek to coś super giga sprawa? myślisz że #!$%@? z laską jest pierwsza klasa przez cały związek, związek to masa zobowiązan, dodatkowych problemów, jeśli nie ma jakichkolwiek zmian, nie robi coś konkretnego, spędza się 24/7 z drugą połówka to związek się sypie szybciej niż można o tym pomyśleć, ludzi chcą poznać innych ludzi będąc w związku bo potrzebują odmiany, osób z nowymi/podobnymi zainteresowania, myślisz że jak się
@harold97: to że widzisz się przytulają czy całują to mało widzisz, wystarczylo że zabrałem parę raz nad wodę bo to byle znajomi kolegi i oczywiście był dramat o byle gowno, a że jakaś inna laska, a że jakiś tam problemy z rodziną a że ona tego nie chce tamtego itd, inny ziomek ma już depresję po ostatnim związku (gdzie nawet nie zaruchał) i już chciał się zabijać i zacząć ćpać ale
@karix98: Ty nawet nie wiesz jak to jest gdy nikt do ciebie nigdy nie napisze i nigdy nie zaprosi cię na imprezę. Wiesz jak to jest gdy z nikim poza rodzinom nie miałeś kontaktu przez kilka miesięcy?
I jeśli posiadanie znajomych jest takie złe to zerwij kontakt a nie piszesz na głupoty na stronie ze śmiesznymi papieżami. I pewnie nawet jakieś julki do ciebie się łaszą ale ty wolisz spermić do
@karix98: Napisałem, że to ulubione gadanie różowych a nie twoje. Wiadomo, że przyjaciół na ogół ma się max kilku/kilkunastu ale niektórzy nawet nie mając z kim pogadać nawet o tym jak minął dzień kiedy do przeciętnej różowej będzie ciągle pajacować stado facetów pytających jak tam? co tam? co robisz? chcesz gdzieś wyjść? Chłop jak dobrze pójdzie to może napisać wpis na mikroblogu.
Można mieć 500 znajomych i czuć się nadal samotnym bo ci ludzie nie wykazują od siebie nic tylko są fizycznie, duchowo i psychicznie ich tam nie ma, ludzie w związkach często nie mają żadnych innych znajomości

@karix98: Z jednej strony mamy osobę, która ma 500 powierzchownych znajomych i związek i czuje się samotna, a z drugiej strony mamy osobę, która ma 0 jakichkolwiek znajomych i nie ma związku i czuje się
@Waffenfarbe: wiem bo sam siedze ale to nie znaczy że jak będziesz związku czy znajdziesz byle ludzi do spędzania czasu będzie lepiej, gdyby nie komputery to z ziomkiem byśmy siedzieli i patrzyli się w sufit