Wpis z mikrobloga

Prawdziwym pytaniem, które powinniśmy sobie zadać, to kto potrząsa słoikiem

No w Polsce są to przedstawiciele ideologicznej niemal skrajnej prawicy. Kobiety, cieszcie się, że jeszcze możecie usunąć ciążę z gwałtu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Adam_Prosty Lol, ludzie są tak spolaryzowani i tak bardzo spragnieni posiadania tej jednej JEDYNEJ racji i poczucia wyższości nad osobnikami o innych przekonaniach, że nawet w komentarzach pod obrazkiem na wykopie niektórzy zarzucają OPowi szurstwo, antysemityzm i uwielbienie do teorii spiskowych xD
  • Odpowiedz
Lol, ludzie są tak spolaryzowani i tak bardzo spragnieni posiadania tej jednej JEDYNEJ racji i poczucia wyższości nad osobnikami o innych przekonaniach, że nawet w komentarzach pod obrazkiem na wykopie niektórzy zarzucają OPowi szurstwo, antysemityzm i uwielbienie do teorii spiskowych xD

@Patiomkin: prawda że to ciekawe, nie określiłem się po żadnej ze stron, wkleiłem przypowiastkę o mrówkach

a mnie jadą od szurów i wyskakują z żydami XD
  • Odpowiedz
@Patiomkin: jak by nie podejrzewali że w tym porównaniu z ręką trzęsącą słoikiem jest dużo prawdy to by to zlali ciepłym moczem i scrolowali dalej... ale oni wiedzą że coś jest na rzeczy i ich to strasznie trigeruje :)
  • Odpowiedz