Aktywne Wpisy

HoroLive +34
Nie mam siły na narzeczona. Mieszkamy w moim mieszkaniu, gdzie ogrzewamy wodę bojlerem 50l. Miesięcznie z tego tytułu płacimy ok 350-400 zł (nie pytajcie jak, ona musi mieć wrzącą wodę). Oczywiście place ja. Zaproponowałem jej zmianę na gaz, ponieważ mamy przyłącze. Rachunki wtedy spadają 4 krotnie. Narzeczona grozi mi, że jak zrovie gaz to ona się wyprowadzi, bo gaz jest niebezpiedzny i panikuje. Ja już mam dość płacenia takich rachunków, zwłaszcza że

M4sterExploder +95
#ai #sztucznainteligencja #spotify
Zaraz, zaraz! Podobno w Spotify kodu nie tworzą już programiści, tylko AI. To dlaczego ponosicie mi ceny?!
Ostatnio zrezygnowałem z Google Workspace po podwyżkach, teraz będę musiał zrezygnować ze Spotify. Wkurza mnie chciwość korporacji, które szukając oszczędności, wywalają ludzi z pracy, a potem mimo to podnoszą ceny usług.
Zaraz, zaraz! Podobno w Spotify kodu nie tworzą już programiści, tylko AI. To dlaczego ponosicie mi ceny?!
Ostatnio zrezygnowałem z Google Workspace po podwyżkach, teraz będę musiał zrezygnować ze Spotify. Wkurza mnie chciwość korporacji, które szukając oszczędności, wywalają ludzi z pracy, a potem mimo to podnoszą ceny usług.
źródło: obraz
Pobierz

źródło: comment_1638391143XUHBND1eCRvvvyd7cnUFmZ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora