Aktywne Wpisy
Typ0wa_Karyna +241
Może się czepiam i niepotrzebnie marudzę, ale odnoszę wrażenie, że ogólnie coraz bardziej odchodzi się od takiego normalnego kontaktu z człowiekiem - już tłumaczę. Byłam jakiś czas temu w banku, zmieniałam konto - ogólnie rozmowa wyglądała w ten sposób, że NAJLEPIEJ wszystko załatwiać samemu elektronicznie albo przez bankomat, a jakbym chciała załatwić sprawę "w okienku" to zostanie mi naliczona jakaś prowizja, okej, rozumiem, takie zasady.
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
WielkiNos +25
Eh... zazdrosny i zaborczy mężczyzna - marzenie wielu kobiet. Taki to na pewno kocha i nie zdradza, a, że sam jest mężczyzną to i wie po sobie, że inni mężczyźni patrzą się na każde kobiece piersi bez stanika. Ojciec z resztą potwierdza.
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #savoirvivre #stanik
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #savoirvivre #stanik
#bekazlewactwa #milosc #slub
@GhostTrick: W szczycie swojej młodości, z punktu widzenia kogo? Czy kobieta jest jakimś przedmiotem, który trzeba szybko wykorzystać, bo potem się przeterminuje?
Ja w wieku o którym piszesz nie byłam aktywna seksualnie, bo chodziłam do szkoły, a potem uczyłam się na studiach, zwyczajnie nie miałam czasu na randkowanie
@janeeyrie: Czyli prawa wyborcze dla kobiet od ilu lat ? od pierwszego rozwodu ?
Wiec jak podwyższać wiek praw wyborczych to raczej dla wszystkich. Ja w swojej wypowiedzi starałam się omijać podział na płcie, branie za męża przez 30 letnia kobietą 18 letniego chłopca też bym uznała za średnio moralne i mogące wpłynąć na jego rozwój emocjonalny.
Komentarz usunięty przez autora
@caslin: W punkt.
@FieryLuke: Zaraz zaraz, to bycie dziewicą równa się z byciem dzieckiem? To rozumiem że ci wszyscy ruchacze którzy rozdziewiczają nastolatki to pedofile, tak? Lepiej żeby laska w wieku 18 lat dawała na prawo i lewo niż żeby dawała tylko mężowi, tak? xD
Bul dupska jaki wylał się w komentarzach jest znacznie potężniejszy niż ten z obrazka, który zapodał OP.
@Bukaj16:
@CocoJamboolin:
Niewinna duszyczko, tinder nie służy "randkowania" a już na pewno nie wtedy kiedy do 18 latki podbija dwa tuziny napalonych samców
No ale #!$%@? się jest bardzo odpowiedzialne, w przeciwieństwie do brania ślubu, nie daj boże, będąc dziewicą
@Phallusimpudicus: owszem, służy do randkowania, a randkowanie może polegać też na seksie, panie zdegenerowana duszyczko
Pisząc "#!$%@?" masz na myśli uprawianie seksu? Następny ktosiek ma tu chyba niezdrowe podejście do cudzej seksualności. A
Ta manipulacja wynika z tego, że młode laski często biorą starszych pewnych siebie gości, którym zależy tylko na seksie. Tak, też są tacy. Ale kobiety też są takie,
@konopiapolska: A Wiesz, że każdy jest inny, ma różne potrzeby i cele? Może dla większości dziewczyn związek z kimś starszym nie jest i nie będzie dobry, ale dla 5-10% może być udaną sprawą. Bo takie mają oczekiwania i pragnienia.