Wpis z mikrobloga

@Graner: Ostatnio po trzech latach takiego dodawania perełek do ulubionych na wykopie miałem dobre kilka godzin przeglądania rzeczy do których miałem zajrzeć XD
  • Odpowiedz
@Graner: Ja od dłuższego czasu korzystam sobie z Mailist.app. Zamiast do zakładek, dodaję sobie linki przez rozszerzenie Mailista, taguję kategorie i w sobotę dostaję na maila newsletter z URLami spod danych tagów. Po odczytaniu, link usuwa się z listy i kolejny mail przychodzi już inny. Trochę to działa jak jakiś newsletter z Pocketa albo Medium, ale z twoimi rzeczami z całego internetu :)

Ogólnie można sobie dostosować dowolne dni tyg.,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Graner: tak kiedyś miałem mając wtyczkę pocket, teraz się z-----a i kataloguje sobie miesiące ale.na zasadzie ciekawych rzeczy, które przeczytałem i jak coś przeczytam raz jeszcze
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Graner: Kiedyś miałem 6k zakładek losowo porozrzucanych, ale jak siadłem to z 2-3 godzinki i połowa zniknęła, a resztę posegregowałem do folderów. Ale dalej ich nie przejrzałem xD
  • Odpowiedz
@Graner posegregowane w foldery mówiące już w nazwie że tych się pewnie nigdy nie odwiedzi a te są raczej przydatne w życiu codziennym sprawiło że się jednak przez nie przekopuje co jakiś czas i jest oke
  • Odpowiedz
@Graner: jeżeli korzystasz z chromea to polecam dodatek one tab - agreguje zakładki w jedną stronę z linkami. Dzięki temu mam ich n------e z kilka tysięcy myślę, może raz na rok do tego siadam i przeglądam
  • Odpowiedz