Aktywne Wpisy

ninetyeight +684
4 miesiące bez alkoholu, dumny jestem ᶘᵒᴥᵒᶅ
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
xoxo900 +10
jestem tą mityczną szarą myszką, w szkole zawsze miałam dobre oceny, wzorowa uczennica, nigdy nie chodziłam na imprezy, siedziałam w książkach nawet w święta. Nie chodziłam na studniówki, miałam jedną koleżankę ze studiów, aktualnie zero znajomych. Jestem wycofana, małomówna.
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie

źródło: comment_1638155241jXhYnpwRhzoxTB4eZBMybh.jpg
Pobierz@nunczako: Niech motywacją do ukończenia kursu będzie napisanie skryptu który zamknie karty otwarte ponad miesiąc temu ;)
źródło: comment_1638213519ShTTq0sselERwiqbK2N8K3.jpg
PobierzTeraz to się ustawia odtwarzanie ostatniej sesji w przeglądarce i rzeczy "na później" otwiera się w nowych kartach.
Jak często odwiedzamy jakąś stronę którą zamykamy to pasek adresu ma już zdolności prawie jak Google, wystarczy wpisać część frazy z adresu czy tytułu strony i sam nam proponuje coś z naszej historii przeglądania.
Teraz jeszcze dochodzi ciekawy mechanizm kategoryzacji kart w FF czy Edge czyli
@Eltomas: Tak. Skąd wiesz? XD Niekoniecznie z poprzedniej wersji, ale jeśli zamknie się sesję, bez wcześniejszego odzyskiwania poprzedniej, to trzeba podmienić jakieś pliki, zmieniając nazwę jednego, albo straci się tą wcześniejszą, po następnym uruchomieniu. Przy zmianie wersji przeglądarki regularnie domyślnie tworzony jest jakiś dodatkowy backup co jakiś dłuższy czas. Przynajmniej tak jest w Firefoxie.
@dumpmuzgu no nie wiem, kiedyś jak chciałem zrobić porządek to większość stron nie działała.