Wpis z mikrobloga

Sprawa Mejzy jest tak k*rewsko bulwersująca, że nawet premium pisowcy, trolle Mateckiego nie nagną niczego do argumentu "azapeło". Tak zdegenerowanego polityka w rządzie polskim jeszcze nie było. Żerowanie na ludzkiej nadziei, naciąganie na nienaukowe metody leczenia, robienie hajsu na chorych dzieciach. Absolutnie obrzydliwe. Mejza już nie powinien być członkiem rządu. Na kolejnym posiedzeniu sejmu powinien być głosowany wniosek o uchylenie mu immunitetu.

Czy to się wydarzy? Chciałbym, ale PiS sam już się na tyle zdegenerował, między innymi przez wpuszczenie hejterki-profesorki do TKJP, że już nie mam nadziei. Szkoda Polski, dobrze się rozwijamy od 30 lat, zasługujemy na więcej i lepiej.
#neuropa #4konserwy #polityka
LebronAntetokounmpo - Sprawa Mejzy jest tak k*rewsko bulwersująca, że nawet premium p...

źródło: comment_1638092315QPMV5lvjlccme4N1CPLLEV.jpg

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Muszą utrzymać władze co najmniej do przedawnienia się przewalenia 70 milionów na wybory kopertowe

@LebronAntetokounmpo: Akurat w tym przypadku przedawnienie ulega zawieszeniu ze względu na przeszkody prawne. Dotyczy to wszystkich PiSowskich przekrętów, które nie są ścigane tylko i wyłącznie z powodu upolitycznienia prokuratury.
  • Odpowiedz
obstawiam że karakan już sprawdził kto by był następny w kolejce po mandat mejzy i wysłał tam swoich ludzi na podchody. Jak się im uda do mejza zostanie zmieciony z planszy.

@szasznik: @szasznik: następny jest wicemarszałek województwa lubuskiego z ramienia PSL. Czyli nieprzeciągany.
  • Odpowiedz
Czyli nieprzeciągany

@Wedam: Wszystko jest kwestią ceny, lub kwitów które na kogoś mają. Ajchler tez był wieloletnim członkiem SLD i PO, a wszyscy wiemy jak wyszło.
  • Odpowiedz
Wszystko jest kwestią ceny,

@szasznik: @szasznik: równie dobrze można sądzić że przekupią Borysa Budkę. Co prawda Mejza do afery był blisko Tomczyszyna, mieli razem budować stadion w ZG za 100 mln, ale sprawa już chyba przestała istnieć. A sam Tomczyszyn to od PiSu i BS by dostał Marszałka, jak Przybylski na dś, bo większość opiera się chyba na 1 radnym, ale nie sprzedał się jak Kałuża czy Pawłowska
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@LebronAntetokounmpo: Ja dawno straciłem nadzieję że coś się zmieni w Polsce, domykam sprawy i wyjeżdżam na amen. Nie jest to kraj dla uczciwych i pracowitych ludzi, ostatnie 6 lat pokazało prawdziwy przekrój społeczeństwa - jego prawdziwą twarz. Jeszcze kiedyś się łudziłem wiarą w Polsce, wiarą w Polaków i patriotyzmem.

Nigdy więcej.
  • Odpowiedz
Czyli jak Mejza oszukał parę rodzin z ciężko chorymi dziećmi to gniew w narodzie xD a jak PiS kradnie MILIARDY,

@Gurciak: takie cos przecietny obywatel jest w stanie ogarnac swoim prostym rozumem. A milion/miliard no sorry ale ludzie nie sa w stanie ogarnac takiej liczby wiec dla nich jest to tylko liczna urojona, no sporo ale ile to dokladnie, nikt tego nie wie. Ale zegarek za 10k to juz sa
  • Odpowiedz