Aktywne Wpisy

luckylukk +5
#sebcel
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?

Dewasta 0
źródło: Screenshot_20251009-010419_1
PobierzCzy waszym zdaniem Natalia jest atrakcyjna?
- Tak zarówno fizycznie jak i z charakteru 7.1% (8)
- Tylko fizycznie 45.1% (51)
- Tylko z charakteru 0.9% (1)
- Ani fizycznie, ani z charakteru 38.1% (43)
- Wolę Sepleniaka 8.8% (10)

Czy to się wydarzy? Chciałbym, ale PiS sam już się na tyle zdegenerował, między innymi przez wpuszczenie hejterki-profesorki do TKJP, że już nie mam nadziei. Szkoda Polski, dobrze się rozwijamy od 30 lat, zasługujemy na więcej i lepiej.
#neuropa #4konserwy #polityka
źródło: comment_1638092315QPMV5lvjlccme4N1CPLLEV.jpg
Pobierz@LebronAntetokounmpo: jakie on ma zarzuty?
@LebronAntetokounmpo: Akurat w tym przypadku przedawnienie ulega zawieszeniu ze względu na przeszkody prawne. Dotyczy to wszystkich PiSowskich przekrętów, które nie są ścigane tylko i wyłącznie z powodu upolitycznienia prokuratury.
@szasznik: @szasznik: następny jest wicemarszałek województwa lubuskiego z ramienia PSL. Czyli nieprzeciągany.
@Wedam: Wszystko jest kwestią ceny, lub kwitów które na kogoś mają. Ajchler tez był wieloletnim członkiem SLD i PO, a wszyscy wiemy jak wyszło.
Komentarz usunięty przez autora
@szasznik: @szasznik: równie dobrze można sądzić że przekupią Borysa Budkę. Co prawda Mejza do afery był blisko Tomczyszyna, mieli razem budować stadion w ZG za 100 mln, ale sprawa już chyba przestała istnieć. A sam Tomczyszyn to od PiSu i BS by dostał Marszałka, jak Przybylski na dś, bo większość opiera się chyba na 1 radnym, ale nie sprzedał się jak Kałuża czy Pawłowska
@loginnawykoppl: stan po burzy twierdzi że już się zaczeło, gowinowcy skruszeli, a Gowin... No Gowin już jest aktualnie trupem w polityce.
Nigdy więcej.
@Gurciak: takie cos przecietny obywatel jest w stanie ogarnac swoim prostym rozumem. A milion/miliard no sorry ale ludzie nie sa w stanie ogarnac takiej liczby wiec dla nich jest to tylko liczna urojona, no sporo ale ile to dokladnie, nikt tego nie wie. Ale zegarek za 10k to juz sa