Wpis z mikrobloga

@Caracas: no spoko, to wsiadaj na rower, on jest darmowy, choć i tak nie do końca, bo jak się jedzie to trzeba w--------ć kalorie - one są naszym paliwem.
Gaz zawsze był i jest popularny w porównaniu do benzyny. To się znacząco nie zmieniło.
  • Odpowiedz
@Seabiscuit: Jak zapominasz o co chciałeś spytać to lepiej weź sobie jakieś suplementy diety na pamięć czy tam orzechów więcej jedz.

@Wormditt: Przegląd jest droższy o 50zł, serwis to wymiana filtrów najlepiej regularnie, wraz z wymianą pozostałych filtrów, spalanie benzyny w trakcie jazdy jest zależne od generacji i ustawień sterownika, przykładowo w instalacji IV generacji w silniku z pośrednim wtryskiem benzyny nie jest to jakoś konieczne. Rozruch na
  • Odpowiedz
@Strigiformesman: oczywiście że się opłaca, bo sam jeżdżę :D Chodzi mi tylko o twoje wyliczenia, są zbyt optymistyczne. Świece przy gazie wymienia się częściej więc jest to jakby nie patrzeć dodatkowy koszt. Filtry do instalacji też coś tam kosztują + sam koszt takiego przeglądu który powinno robić się co 15 tys km by gwarancja obowiązywała.
  • Odpowiedz
@Wormditt: to akurat nie ja wyliczałem bo mi się nie chce w to bawić.
Ze świecami to się powtórzę: to że na benzynie jeszcze chodzą to nie znaczy że są dobre. Świece powinno się mieniać regularnie a nie jak już nie daje rady odpalić
  • Odpowiedz