Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
catmag +98
Mirki, zwracam się z prośbą o pomoc. Moja siostra przechodziła w Mławie przez pasy z psem, wtem nadjechała kobieta białą Kią Rio (rocznik mniej więcej 2015-2016) i rozjechała na pasach psa a siostrę niemal potrąciła. Z psa zostały flaki na asfalcie a kobieta uciekła z miejsca zdarzenia. Rozmawiała przez telefon jadąc, co widać na nagraniu. Załączony filmik jest z kamerki, która była na budynku 1 skrzyżowanie bliżej ale to ten samochód. Niestety
Nigdy nie grałem w Lola i nie miałem pojęcia jak wygląda ten świat.
Jednak lubię sci fi i fantastykę. Czytać i oglądać.
Do Arcane podchodziłem z dystansem. Miał dobre recenzję, jednak spodziewałem się że to ocena jest trochę podwyższona przez fanów gier.
No i producent Netflix...
No i poczytałem o tym świecie...no tak sobie.
Spodziewałem się jakiś Avengersów w Anime, może nieco bardziej ambitnych. Schemat Ci dobzi, tamci źli. Dużo bijatyk.
No i k---a szok. ZAJEBISTE. Naprawdę świetne. Nie wiem jakoś to ładnie narysowane, żywe, jakbym oglądał żywych aktorów którzy świetnie grają. Zapominasz, że to animacja...Muzyka to jest TOP 1 ze wszystkich seriali jakie oglądałem. Świetne postacie. Scenariusz nie był schematyczny. Kilka razy byłem zaskoczyłem, kilka razy się wzruszyłem.
Wydaję mi się, że osoby które znają to uniwersum będą mniej zadowoleni bo pewne rzeczy wiedzą i tylko na nie czekają. Trochę to może popsuć odbiór.
Jak ktoś ma wolny weekend to naprawdę polecam.
Najlepszy serial jaki zrobił Netflix. "Zrobił" przypuszczam, że tylko wydał. Zrobił, napisał i narysował Riot. Netflix by nigdy czegoś takiego nie zrobił xd
#arcane #lol #leagueoflegends #seriale #netflix
@Pompejusz: amen.
Pierwszy raz spotykam się z taką opinią. Jest kompletnie odwrotnie. Tylko ktoś kto interesuje się lore tej gry jest w stanie wycisnąć 100% z tego serialu. To jest wręcz dziecinna radość za każdym razem kiedy widzisz coś znajomego w serialu. I też jako
@Tasanga: caitlyn x vi to element lore od lat. skąd to zdziwienie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pierwszy raz spotykam się z taką opinią. Jest kompletnie odwrotnie. Tylko ktoś kto interesuje się lore tej gry jest w stanie wycisnąć 100% z tego serialu.
Czasami tak. U mniej częściej nie.
Chciałbym zobaczyć GoT bez znania materiału źródłowego. Nawet jeśli wytnę ten nieszczęsny sezon finałowy to uważam, że tak średnio to wyszło. Myślę, że uważałabym inaczej bo cały siła GoT polega na
Tutaj jest dosyć elastycznie pod tym względem, bo lore to zbiór masy krótkich historii, które można sobie dopasowywać do siebie i łatwo zmieniać.
To dlaczego to problem dla Ciebie że Vi i Caitlyn miałby zostać lesbami? Jakby tak to zrobili do dla mnie okej.
No i też jakby ktoś chciał zacząć grać po obejrzeniu serialu to rzeczywistość w grze jest inna bo w zasadzie zwycięstwo to loteria nawet przy najlepszej ekipie. Zależnie jest to od tego
@Trewor: xD To Cię oszukali kolego. Lore LoLa było zmieniane tyle razy u poszczególnych postaci że głowa mała, ostatnio zostało nieco uczesane pod ten serial i tyle. Postacie miały szczątkowe opisy tak żeby pasowało do napieprzanki w grze.
@Pompejusz: tak na prawdę, to wiemy dokąd zmierzają niektóre wątki, ale nie wiemy jak tam dojdą, więc dalej jest pole do zaskoczeń fabularnych, co riotowi wychodzi dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jest też sporo zmian w lore pod ten serial.