Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dziecielinapala: Ale mam dziękować pisowi za inflację? To się dzieje w całym świecie, wszędzie, jak narazie to ja się cieszę że tu nie ma aż takiego zamordyzmu jak w całej UE.. Chciałbym napisać, że za to im mogę podziękować, ale proszę Cię xD.. Kowid, lockdowny i kowidianie przyspieszył ten proces, jak mam o tym mówić spokojnie gdy realnie to wpływa na moje fundusze?
  • Odpowiedz
@dziecielinapala: Pisałem ogólnie, nie bierz wszystkiego aż tak do siebie, to że jesteś po tamtej stronie i Twoje wpisy świadczą o Tobie to nie znaczy, że jesteś moim wrogiem nr. 1.. My powinniśmy się wszyscy zjednoczyć przeciwko rządom na całym świecie, ale są ludzie którzy tego nie chcą, którzy bronią tego syfu, im należy się liść na mordę, bo tu już nie ma z kim rozmawiać. Wolę się bić z
  • Odpowiedz
po tamtej stronie

@szyryfyry1: ale przecież ja normalnie pisze xD ty robisz jakiś podział. Twoje wpisy też o tobie świadczą... Samo bycie anty bez żadnej refleksji nic nie zmienia. My sobie możemy się kłócić, ale decyzję są podejmowane gdzie indziej xD
  • Odpowiedz
@dziecielinapala: My mamy wpływ jak się zachowujemy i czy się dostosujemy do tej komuny, która chcą wprowadzić czy nie.. Dużo swoich myśli tutaj skracam, wiem że piszę jak patus, ale mam głęboko to w dupie bo gdybym wszystko chciał dokładnie opisywać to bym nic nie robił ttlko siedział na wypoku.. Szkoda czasu mi na to
  • Odpowiedz
@szyryfyry1: no to po co w ogóle się w-------z i na mnie żale wylewasz? takim atakowaniem tylko umacnia się podziały ¯\_(ツ)_/¯ Założenie maseczki i trzymane odstępu w sklepie to jeszcze nie komuna. Ta epidemia mam nadzieję, że bardzo chociaż zwykłej kultury nie smarkania na innych i higieny nauczy
  • Odpowiedz
@szyryfyry1: Nikt nie chce lockdownow. Problem jest taki, ze jak dużo ludzi choruje na katarek i trafia do szpitala to trzeba przesuwać personel na leczenie katarku. Przez to nie ma personelu na leczenie innych chorób i rząd robi lockdown, żeby było mniej katarku. W krajach, gdzie jest duży procent zaszczepionych tego problemu nie ma, bo mały odsetek chorych wymaga hospitalizacji. Siedzą sobie w większości w domu. W Polsce i innych
  • Odpowiedz