@Killson: to co szury, nadal nie będziecie sie szczepić, szpitale się zapchają a rząd wystraszony przeciążonej służby zdrowia, zamknie niektóre branże?
@Killson: Gdyby nasze kochane spoleczenstwo cos chciało zmienic,juz dawno by sie postawili,ale poniewaz wiekszosc ma w------e,jest im dobrze,po co to zmieniac,wole by wszystko ryplo,niz inny mial wiecej niz ja a najlepiej jak nikt nic nie ma - myslenie I podejscie wiekszosci Polakow do obecnej sytuacji w kraju
@Killson: no to, że wszyscy chcą żyć normalnie i jakieś pseudowojenki na wypoku nic nie zmienią. Jakieś referendum mnie ominęło czy to jednak PiS za wszystkim stoi?
@dziecielinapala: Ty naprawdę jesteś taka ulomna czy udajesz? Bo już się gubię. Inflacja była wczesniej, ale nie z----------a jakxnacoany kierowca busa z wcisnietym gazem do dechy. Wy, głupi kowidianie też to odczujecie, lockdowny i obostrzenia, których chcieliście to NOS w tym busie inflacji na autostradzie i jedzie z górki na dodatek. Uruchamia m ie od razu takie gadanie, was to trzeba tepic, ale wy w normalnym życiu nie istniejecie i
@dziecielinapala: Chciałbym właśnie na żywo spotkać kogoś z tak wyoranym mózgiem, niestety nie mogę, bo każdy ma dość i nawet najwięksi idioci widzą, że coś jest nie tak ale kowidianie w swojej ułomności są jeszcze niżej i na żywo po prostu nikt takich głupot nie p------i, bo wie z czym się to wiąże.. Śmiech i pogarda, oplucie na mordę i nic więcej
@dziecielinapala: Ale piszemy o lockdownach obostrzeniach, szczepieniach czy czym w końcu? To że się poszła zaszczepić to jej wybór, ale ja tego nie popieram i dla mnie to debilizm totalny.
@Krupier: Hiszpania była przeorana też wcześniej. Niemcy sobie poradzą więc czemu mam się o nich bać xD my jesteśmy w dupie, ale to nie zależy od ludzi, którzy nie chcą chorować @szyryfyry1: bo się zachowujesz jak troglodyta i nie umiesz napisać o co ci chodzi tylko jak ostatni patus atakujesz
@dziecielinapala: Dokładnie, zauważyłem toc.. Mam dość nawet smieszkowania tutaj.. Nie rozumiem jak można po 2 latach dalej tego bronić i brnac w to dalej, a to co niektórzy piszą to sorry, ale tu już nie ma co rozmawiać ttlko trzeba łac w mordę i patrzeć czy równo puchnie. Niestety jak mówię, w normalnym życiu nie ma takich ludzi
@dziecielinapala: Niemcy i Hiszpania też powinni? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@szyryfyry1: bo się zachowujesz jak troglodyta i nie umiesz napisać o co ci chodzi tylko jak ostatni patus atakujesz