Wpis z mikrobloga

@CipakKrulRzycia: większość elektoratu Konfederacji jest zaszczepiona ale mają to w d*pie, tak samo ich nie obchodzi, czy się posłowie zaszczepili czy nie, to jest indywidualna decyzja a nie plebiscyt.

Ciesze się, ze moglem rozwiać kolejną szurską teorię internetów.

Z poważaniem,
Kuc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@qluch: chyba kpisz. Większość wyborców konfederacji których znam a znam co najmniej kilkunastu którzy się przyznają a reszta co znam to podejrzewam to osoby nie zaszczepione i są z tego dumni. Raczej świat im się trochę zawali jak się dowiedzą, że należało się zaszczepić
  • Odpowiedz
chyba kpisz. Większość wyborców konfederacji których znam a znam co najmniej kilkunastu którzy się przyznają a reszta co znam to podejrzewam to osoby nie zaszczepione i są z tego dumni. Raczej świat im się trochę zawali jak się dowiedzą, że należało się zaszczepić

@CipakKrulRzycia: przykro mi, że rzeczywistość nie pasuje ci do retoryki ¯\_(ツ)_/¯
Sprawa szczepienia to indywidualna rzecz a nie coś czym powinno zajmować się państwo, co i tak
  • Odpowiedz
jak się dowiedzą, że należało się zaszczepić

@CipakKrulRzycia: ale przecież konfederacja nie namawia do szczepienia, kto chce to się zaszczepił, kto nie ten nie.
Nie chcą przymusu, nie chcą lockdownu, nie chcą segregacji, nie chcą maseczek, więc nawet jakby zaszczepili się dwudziestą dawką to i tak bym na nich zagłosował w końcu wolność wyboru, tak?
  • Odpowiedz
@CipakKrulRzycia: Anka Szamanka, brzmi legitnie.

A tak na poważnie, ja już słyszałem plotki, że sie wszyscy zaszczepili posłowie, że prawie wszyscy, że prawie żaden, więc może to jest prawda, może nie, generalnie nie wiem, co więcej to ich prywatna sprawa + jeżeli chodzi o elektorat antyszczepinkowy Konfederacji (taki prawdziwy, a nie mający wątpliwości co do szczepionek przeciw koronawirusowi stanowi pewnie jakiś malutki odsetek). Pewnie najbardziej by się oberwało Braunowi, ale
  • Odpowiedz
@L3stko: ale np Dziambor i Bosak są na bank zaszczepieni, bo bywali w radiu i TV, gdzie np w RMF niezaszczepionych nie wpuszczają.

@qluch helloł to niemożliwe. Jak większość wyborców Konfederacji ma być zaszczepiona skoro w Polsce jest około 47% wyszczepienia populacji. Myślę, że jedynie wyborcy lewicy i być może KO są w większości zaszczepieni.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Gdyby wszyscy byli zaszczepieni, Jakub Kulesza nie trafiłby na kwarantannę po kontakcie z Terleckim

@L3stko: czy ktoś dalej wierzy w to przedstawienie dla elektoratu? xD
  • Odpowiedz
@PanPeno: zdradzę Ci tajemnicę. Wyborcy Konfederacji też się szczepią. Niektórzy posłowie też. Konfederacja nie jest przeciwna szczepieniom, popiera dobrowolność.
  • Odpowiedz
@qluch: @Galkovsky: no nie do końca bo taki Braun otwarcie mówił w sejmie, że szczepionki są szkodliwe a jego asystentką była /jest Socha. Gdyby się zaszczepił i jego wyborcy się o tym dowiedzieli to by się od niego odwrócili
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@CipakKrulRzycia: wybierałem konfederacje, mam to w dupie czy sie zaszczepili(soche bym wywalil z partii jux dawno btw, nie powinna w ogole die znalezc).

Kto chce niech sie szczepi, sam bym sie pewnie zaszczepil ale przeszedlem chorobe.
  • Odpowiedz