Aktywne Wpisy

bet730 +81
Legia wykonała swoje zadanie i dorzuca 0.250 pkt. do rankingu.
Trzymajcie kciuki za dobre losowania w poniedziałek!
_____
21. Polska - 20.750
_____
#pomeczowyrankinguefa #mecz #pilkanozna #legia #ekstraklasa #uefa #ligakonferencji #pzpn
Trzymajcie kciuki za dobre losowania w poniedziałek!
_____
21. Polska - 20.750
_____
#pomeczowyrankinguefa #mecz #pilkanozna #legia #ekstraklasa #uefa #ligakonferencji #pzpn

darknightttt +4

#bekazkonfederacji #antyszczepionkowcy #koronawirus #pytanie #konfederacja #polska #polityka
Ciesze się, ze moglem rozwiać kolejną szurską teorię internetów.
Z poważaniem,
Kuc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@#!$%@?: przykro mi, że rzeczywistość nie pasuje ci do retoryki ¯\_(ツ)_/¯
Sprawa szczepienia to indywidualna rzecz a nie coś czym powinno zajmować się państwo, co i tak na marginesie
@#!$%@?: ale przecież konfederacja nie namawia do szczepienia, kto chce to się zaszczepił, kto nie ten nie.
Nie chcą przymusu, nie chcą lockdownu, nie chcą segregacji, nie chcą maseczek, więc nawet jakby zaszczepili się dwudziestą dawką to i tak bym na nich zagłosował w końcu wolność wyboru, tak?
A tak na poważnie, ja już słyszałem plotki, że sie wszyscy zaszczepili posłowie, że prawie wszyscy, że prawie żaden, więc może to jest prawda, może nie, generalnie nie wiem, co więcej to ich prywatna sprawa + jeżeli chodzi o elektorat antyszczepinkowy Konfederacji (taki prawdziwy, a nie mający wątpliwości co do szczepionek przeciw koronawirusowi stanowi pewnie jakiś malutki odsetek). Pewnie najbardziej by się oberwało Braunowi, ale ile ma
@qluch helloł to niemożliwe. Jak większość wyborców Konfederacji ma być zaszczepiona skoro w Polsce jest około 47% wyszczepienia populacji. Myślę, że jedynie wyborcy lewicy i być może KO są w większości zaszczepieni.
JAsne to ich wybór, ale przeczytaj jeszcze raz post opa
@L3stko: czy ktoś dalej wierzy w to przedstawienie dla elektoratu? xD
Nikogo normalnego to nie obchodzi
Kto chce niech sie szczepi, sam bym sie pewnie zaszczepil ale przeszedlem chorobe.