Wpis z mikrobloga

chyba kpisz. Większość wyborców konfederacji których znam a znam co najmniej kilkunastu którzy się przyznają a reszta co znam to podejrzewam to osoby nie zaszczepione i są z tego dumni. Raczej świat im się trochę zawali jak się dowiedzą, że należało się zaszczepić

@#!$%@?: przykro mi, że rzeczywistość nie pasuje ci do retoryki ¯\_(ツ)_/¯
Sprawa szczepienia to indywidualna rzecz a nie coś czym powinno zajmować się państwo, co i tak na marginesie
@#!$%@?: Anka Szamanka, brzmi legitnie.

A tak na poważnie, ja już słyszałem plotki, że sie wszyscy zaszczepili posłowie, że prawie wszyscy, że prawie żaden, więc może to jest prawda, może nie, generalnie nie wiem, co więcej to ich prywatna sprawa + jeżeli chodzi o elektorat antyszczepinkowy Konfederacji (taki prawdziwy, a nie mający wątpliwości co do szczepionek przeciw koronawirusowi stanowi pewnie jakiś malutki odsetek). Pewnie najbardziej by się oberwało Braunowi, ale ile ma
@L3stko: ale np Dziambor i Bosak są na bank zaszczepieni, bo bywali w radiu i TV, gdzie np w RMF niezaszczepionych nie wpuszczają.

@qluch helloł to niemożliwe. Jak większość wyborców Konfederacji ma być zaszczepiona skoro w Polsce jest około 47% wyszczepienia populacji. Myślę, że jedynie wyborcy lewicy i być może KO są w większości zaszczepieni.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@#!$%@?: wybierałem konfederacje, mam to w dupie czy sie zaszczepili(soche bym wywalil z partii jux dawno btw, nie powinna w ogole die znalezc).

Kto chce niech sie szczepi, sam bym sie pewnie zaszczepil ale przeszedlem chorobe.