Wpis z mikrobloga

powiedzcie jak to jest,ze jesli facet jak ma do wyboru inteligentna,piekna kobiete,ktora jest wyksztalcona,ma wysokie stanowisko i potrafi gotowac-wybierze jakas rudą panne,ktora przypala czajnik i siada kazdemu kolezce na kolanach w barze/=

#pytanie
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@belette: hehe,ja nie mam nic do rudych,blond czy brunetek-chodzilo mi o konkretna ,jedna dziewczyne,kolor wlosow malo tu ma do powiedzenia,chodzi mi o ta cala sytuacje.Nie rozumie po co trzymac kogos"zamiast"albo w razie "w"..
  • Odpowiedz
@kiepskilogin: na szczescie nie spieszy mi sie do slubu,bo jak widzisz-zawsze cos mnie w zyciu zaskoczy(;ale przynajmniej dobrze wiedziec na czym sie stoi.Balowac nie za bardzo mi sie chce,wole isc na spacer albo posiedziec w knajpce przy browarze i meczu(=
  • Odpowiedz
@czary-mary-908: Jeszcze dodając, tak jak ktoś wyżej napisał z tym, że faceci nie lubią się przemęczać- w zasadzie to prawda, taka kobieta "ma mniejsze wymagania", z tym że jak ktoś jest w miarę inteligentny to wie, że na dłuższą metę to nie zadziała. IMO z facetem/kobietą to i tak jest tak, że nie warto na siłę szukać, a raczej trafić na nią/jego po drodze, w pewnym momencie życia ;)
  • Odpowiedz
@daardevil: na sile niczego sie nie znajdzie,chodzi tu bardziej o zwiazek partnerski,o to,aby cieszyc sie z zycia razem,bez glupich klotni o byle co-no ale teraz chyba mam powod .Żale sie obcym osoba,ale nie mozna bawic sie kims,bo pozniej karty sie odwroca..
  • Odpowiedz