Wpis z mikrobloga

powiedzcie jak to jest,ze jesli facet jak ma do wyboru inteligentna,piekna kobiete,ktora jest wyksztalcona,ma wysokie stanowisko i potrafi gotowac-wybierze jakas rudą panne,ktora przypala czajnik i siada kazdemu kolezce na kolanach w barze/=

#pytanie
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czary-mary-908: jesteś strasznie pewna siebie, nie tłumaczę tu faceta, ale pisanie o lasce że nie ma przy Tobie szans jest głupie, no chyba że to Ty byłaś z nią w łóżku a nie Twoj facet
  • Odpowiedz
@czary-mary-908: Uważaj, bo była już taka jedna która też się zarzekała że "piękna kobieta", a jak się zdjęcia znalazły (które sama wrzucała wcześniej) to musiała na szybkości konto usuwać -_-

@kicioch: będzie powtórka z karrlajn xD
  • Odpowiedz
@czary-mary-908: Prawde mówiąc niemożliwe by taka sytuacja zaistniała. Przede wszystkim wybrałbym opcję numer 1 i w ogóle sie nie gapił na tę drugą. Tylko jeszcze w sumie pozostaje kwestia tego czy coś iskrzy. Bo kobieta może być piękna (ale nie w moim guście), może być inteligentna, ale nie ma np takiego poczucia humoru jak lubie itd. To się na to składa wiele czynników. Ale nigdy, przenigdy nie chciałbym kobiety, która
  • Odpowiedz
@animuss: czasami kobiety tez by chcialy zeby z nich nie robic idioty a tylko dac spokoj i nie wciskac szemranych tekstow o milosci,skoro i tak nie ma sie zamiaru ciagnac "zwiazku"..bo po co..
  • Odpowiedz
@kicioch: nie gustuje w kobietach,nie wniknie tez w glowe faceta i nie wiem co tam moze miec w zamiarach,ale jak na moje oko,to od razu widac,ze szans nie ma,skoro wszyscy jego koledzy a nawet kolezanki dziwia sie,ze w ogole chlopak moze byc z taka dziewczyna jak ja,ale jednak ich zdanie sie dla mnie liczy,przytoczylam tu jedynie pare slow jakie padly w kilku rozmowach,jednakze najbardziej liczy sie zdanie tego chlopaka,a szkoda,ze
  • Odpowiedz
@s87: wszystko jest kwestia chwili,a ja tez nie lubie mezczyzn,ktorzy podkladaja kolana wszystkim dziewczynom..co innego robia,co innego mowia a co innego mysla,to sie tyczy oby plci,ale trzeba miec jakies zasady moralne,nie krzywdzic innych i nie pozwalac sie krzywdzic przez innych.
  • Odpowiedz
@czary-mary-908: Zdecydowanie tak. Oczywiście kwestia chwili poza tym też zabawy. Bo trzeba mieć wyczucie. Czasami możesz sobie pozwolić siadać na kolanach każdego na domówce, bo np. to są sami dobrzy koledzy itd.

W każdym razie zgadzam się ;)
  • Odpowiedz