Aktywne Wpisy

picasssss1 +208
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

cleveland +1
Mirasy właśnie zatrzymała mnie policja za przekroczenie prędkości i chcieli wręczyć mi mandat 9 pkt karnych, sprawdziłem w aplikacji że mam 16 więc przekraczam limit i mogę stracić uprawnienia więc nie przyjąłem mandatu. Policjant mówił że sprawdzał moje punkty i nie mam 16, na aplikacji jest napisane że jest 16 a poniżej w naruszeniach Suma to 11 o co chodzi ktoś może mi to wyjasnić?
#policja #prawo #
#policja #prawo #
źródło: temp_file4848847262686250980
Pobierz

#tvpinfo #tvp #pis #po #wiadomosci #tusk
źródło: comment_16374118335uyq6tpsAuRtkspBmxvXSd.jpg
PobierzA za trzy miesiące jak już odzyska prawko to przypomną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Donek, Donek, nie słyszałeś powiedzenia co wolno pisowcowi, to nie tobie opozycjonisto? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kto go usprawiedliwia? xD Z---------ł jak idiota, to dosięgła go sprawiedliwość i bardzo dobrze. Ale już widzę taki pasek o jakimkolwiek pisowcu czy w ogóle randomowym pośle/europośle xD
Temu gościowi tak a jest osobą publiczną
@TheOneWhoKnocks: Każdemu się pewnie zdarzyło jak wjechali z terenu niezabudowanego na teren zabudowany, który wygląda tak.
Dwa domki na krzyż.
@gatineau: A z tym nie było afery, że niezgodne z konstytucją, bo te decyzję może podjąć sąd, a nie... Policjant?
Kolejny argument sędzi dotyczy artykułu 45 Konstytucji RP mówiącego
@Reezu: zgoda, gdyby jechał 90 czy nawet 95 to sam bym mówił że pewnie się zagapil
Ale jechał 107 co świadczy o lekceważącym podejściu do przepisów ogólnie - 107 jest dozwolona prędkością jedynie na autostradzie, ktoś przestrzegający przepisów (a nie muszę chyba dodawać że lider opozycji powinien kimś takim być), jadący autem wyposażonym w tempomat (a wątpię żeby Tusk jeździł czymś co