Aktywne Wpisy

adamsowaanon +45
Pozyczylem kiedys siostrze w 2021 roku na ponad rok £4.000
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.

hotshops_pl +210
Cześć! #hotshops - obserwuj lub czarnolistuj.
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
źródło: dafi
Pobierz

To nie moja wojna
https://www.instagram.com/p/CWYYp-GIkqF/
Savage.
Chyba nie ja powinienem byc wolany a @konopiapolska laska jest odklejona od rzeczywistosci. W jej magicznym swiecie wszystko jest czarne albo biale. Sa zli niszczacy swiat mezczyzni i dobre kochające kobiety. Nie ma w jej rzeczywostosci miejsca na jakikolwiek odcien szarosci. Podczas gdy swiat jest wlasnie szary. Pelen zlych i dobrych ludzi obu plci.
Cokolwieknapiszesz i tak jej
Komentarz usunięty przez autora
@hauser15: Po co tracić czas na frajerów którzy jedyne co robią to próbują zakrzyczeć rzeczywistość?
Lepiej czynem afirmować/budować własne wartości wraz z innymi spoko ziomkami. Uczyć się, pracować, robić kariery, wyłapywać panienki, płodzić syny i wychowywać na takich samych chadów.
Sama
Komentarz usunięty przez autora
No to jesteś dowodem na to, że takie akcje są potrzebne, jakieś kretyńskie ustalanie jaki styl pisania jest dostatecznie męski, ja p------e xD
Mają podcast z tego co wiem, spotkania też chyba urządzają więc nieźle odklejona ta twoja teoria spiskowa.
Jezeli to sa panowie to sadze ze zanim zaczna zbawiac swiat powinni popracowac nad forma przekazu, gdyz ta obecna jest mocno infantylna i sila rzeczy bedzie powodowac ze kazdy bedzie ich zlewal.
Swoja drpga jak sie nazywa ten podcast?
Moze mowia lepiej niz pisza...
Mi się w większości podoba ich narracja i to, że ludzi przyzwyczajają do tego, że mężczyzna nie musi być bezemocjonalny i wpisujący się w jakieś społeczne wzorce wzięte rodem z dawnych, hollywoodzkich filmów.
Nikt nie twierdzi ze mezczyzna ma byc pozbawionym emocji terminatorem. Ale nie trzeba pisac i mowic o tym w tonie rozegzaltowanej nastolatki. To odbiera im sporo powagi i sprawia ze wielu ludzi w tym np. ja traktuje ich jako niepowaznych ludzi. A opinia niepowaznego czlowieka na powazny temat zawsze bedzie zlewana. Owszem, znajdzie sie grupa ludzi ktorym to pasuje. Pytanie jednak czy jest to grupa do ktorej ich przekaz