Jak ja was k****y nienawidzę za napuszczanie na siebie Polaków i stygmatyzowanie ludzi który podjęli świadomy, zgodny z prawem i swoimi przekonaniami wybór #covid19 #koronawirus #wyborcza
@Ogau: Masz wybór żeby nie pic/nie palić ale nie masz wyboru żeby zarazić się wirusem. Jeśli ktoś świadomie truje się papierosami to powinien wszystkie koszta leczenia pokrywać sam. Aha i szczepionka nie chroni przed zakażeniem ( ͡°͜ʖ͡°)
@typeczek: Oczywiście, że nie chroni, ale ludzi umiera znacznie mniej. Wystarczy spojrzeć na Bułgarię.
Jak tylko wymyślisz szczepionkę na jakiekolwiek uzależnienie to daj znać. Wtedy poprę, żeby wszystkich uzależnionych, którzy nie chcą się szczepić obciążać kosztami leczenia ( ͡°͜ʖ͡°)
@loczyn: Nie kłóć się z szurami. Bliska osoba pracuje na covidowym i ma pacjentów nawet na 25 lvl, którzy mają niedziałające nerki, zajęte płuca, a na pytanie dlaczego się zaszczepili odpowiadają, że korony nie ma - jeśli w ogóle są w stanie mówić. Od października jest zatrzęsienie niezaszczepionych ludzi. Młodych szczególnie i właśnie siadają im też nerki
@yazir to się nie przyperdalajcie do niezaszczepionych. Mam przerośnięty mięsień sercowy i nie chce ryzykować, a idąc waszym tokiem rozumowania zaraz będziecie chcieli mnie ukrzyżować bo nie dałem się ukłuć. I będą krzyczeć uwolnić zaszczepionego. Zaraz nam #!$%@? lockdowny i nawet do sklepu nie będę mógł przez was #!$%@? iść
@KolegaCzlowieka: oczywiście, pozamykajmy w obozach wszystkich którzy nie chcą sobie wstrzykiwać czegoś za co nikt nie chce i nie bierze odpowiedzialności ( ͡°͜ʖ͡° )つ──☆*:・゚
oczywiście, pozamykajmy w obozach wszystkich którzy nie chcą sobie wstrzykiwać czegoś za co nikt nie chce i nie bierze odpowiedzialności ( ͡°͜ʖ͡° )つ──☆*:・゚
@szuwarek: Najlepiej nie chcieć i później umierać jak gość z artykułu.
nie pójdę więcej na siłownie, dzisiaj poszłam poćwiczyć brzuch na ławce. Najpierw jakiś chłop ciągle się podejrzanie gapił, potem drugi i widziałam jak śmieje się pod nosem. Wróciłam do domu i od razu się rozbeczałam #sport #silownia
#covid19 #koronawirus #wyborcza
Jak tylko wymyślisz szczepionkę na jakiekolwiek uzależnienie to daj znać. Wtedy poprę, żeby wszystkich uzależnionych, którzy nie chcą się szczepić obciążać kosztami leczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kressska: Oni wyliczyli ze „może wynieść nawet milion”.
Może wynieść i tryliard.
@szuwarek: A te przekonania to głupota i niewiedza.
@typeczek: Ale mi #!$%@?ą ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@szuwarek: Najlepiej nie chcieć i później umierać jak gość z artykułu.