Aktywne Wpisy
xeacaex +398
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
szynszyla2018 +37
No i pospane. 3 h snu XD zajebiste. Ale jak pójdziesz do dzbana lekarza to ci powie żebyś sobie zrobił kąpiel przed snem XDDD nie wiem skąd oni tych dzbanów biorą. #lekarz #bezsennosc
przychodzi klient i pyta: jak się najkorzystniej rozliczyć z żoną ...
o już już patrzymy, zaglądamy do ustawy Polski Ład.
Uproszczenia wprowadzone przez PŁ na zdjęciu.
i tu koniec kradzieży.
Tak drogie Mirce i Mirabelki, tak wygląda ustawa która WG. KANCELARII PREZYDENTA RP ma za zadania: stworzenie przyjaznego i sprawiedliwego systemu podatkowego, który pozwoli Polsce na zajęcie dominującej pozycji w wyścigu o inwestycje, będącego efektem procesu zmiany globalnych łańcuchów dostaw.
#podatki #jdg #firma #ksiegowosc
DOMINUJEMY drodzy DOMINUJEMY ... znaczy komplikujemy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)