Aktywne Wpisy

Jakub_Kusy +76
Poleć mi książkę. Nieważny gatunek, ani długość. Taką, która zrobiła na Tobie wrażenie i możesz ją komuś z czystym sercem polecić.
Dajcie jakieś propozycje bo nie wiem co czytać ( ͡° ͜ʖ ͡°) I myślę, że nie tylko ja mogę na takich polecajkach skorzystać.
#ksiazki
Dajcie jakieś propozycje bo nie wiem co czytać ( ͡° ͜ʖ ͡°) I myślę, że nie tylko ja mogę na takich polecajkach skorzystać.
#ksiazki

MonazoPL +62
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
źródło: dyson v8 citi monazo
Pobierz

https://twitter.com/TadeuszGiczan/status/1460352369783418889?t=KcktZKUpa36mtIdIkL5xEA&s=19
#bialorus
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@AndrzejWithAttitude:
och nie, ktoś ma emocje i działa pod ich wpływem, adrenalina- mówi ci to coś?
tylko ty taki wyprany z uczuć, czy to ty na zdjęciu?
źródło: comment_1637012061Csgmp7WPDWyQxNnqLTvRPq.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
zacytowałem wyraźnie
jeśli nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem to znak, że musisz iść spać bo jutro do szkółki z rana ¯\_(ツ)_/¯
Tyś chyba nigdy nie pracował z Ukraińcami albo Białorusinami. Oni innego języka nie rozumieją. To jest zupełnie odmienna mentalność, dziki wschód.
Poznałem paru w porządku ludzi z Białorusi i Ukrainy, ale to promil.
PS. Jeździliśmy kiedyś z moim przełożonym po budowach w ramach nadzoru, ceniłem fakt, że gość w sposób niemal poetycki składał wiązanki wulgaryzmów porządkujące robotę ekip z