@HypnoSq Nie tylko tacy złodzieje, z tego co mówił kolega pracujący w systemach antyfraudowych w Europie scamy finansowe też są dość proste w UK, łatwo je wychwulycic jeśli się chce komuś popatrzeć
@kwiatosz: Ty no powiem Ci, że miałem taką sytuacje. Jakieś 2 miesiące po moim powrocie z Anglii dzwoni do mnie jakiś Hindus i wali mi ściemę, że na mój NiN jakaś kasa została zaciągnięta czy coś, i udawał jeszcze że przez drugi telefon rozmawia z policjantem. Na początku się mega przejąłem, i myślałem, że to na serio. Ale jednak coś mnie tknęło, wyśmiałem gościa i powiedziałem mu by się za
@cheeseandonion: Co oni tam kluczow do kół i noży kuchennych nie maja? Albo jakiś fajny młotek ciesielski i wyskakujesz. Elementem zaskoczenia może być najtańsza gaśnica i lecisz z ułańskim polotem xD
@sotarKratos: troche beka ale niestety szlauch z woda to moze byc jedyna bron jaka mozna uzyc. gdyby oblac go woda to moglby go porazic prad ze szlifierki, sama szlifierka mogla by przestac dzialac.
Mam taki pomysł, żeby budować odwrotnie: chodnik i droga dla rowerów poziomo, płasko, bez obniżeń, a na jezdni co posesję robić podjazd i zjazd dla samochodów. Oczywiście łagodny, żeby sobie zawieszeń nie popsuły! ( ͡°͜ʖ͡°) #pedalarze #rower #szosa #polskiedrogi
źródło: comment_1636959587LX8Q4ZsrBS9ALb5C90Q2P0.jpg
Pobierzźródło: comment_1636959930JBHa0PUfNhcs50eZrZZFyC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@sotarKratos: Na pewno poczekaliby 10 minut aż się woda zagotuje. Telewizor im na łeb zrzucić. ( ͡° ͜ʖ ͡°)