Aktywne Wpisy

hotshops_pl +439
Cześć! #hotshops - obserwuj lub czarnolistuj.
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
źródło: dafi
Pobierz
strach_na_wroble +114
Czy własnoręcznie narysowana grafika na #dzienchlopaka dla niebieskiego może plusika? (ʘ‿ʘ)
#grafika #obrazy #diy #rysujzwykopem
#grafika #obrazy #diy #rysujzwykopem
źródło: IMG_8008
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Done
@Neater: faktycznie osiągnięcie godne milionów złotych, sam się dostałem i co teraz ze mną xD
@LajfIsBjutiful: ktos tak kiedys powiedzial? Przeciez to oczywiste. Chociaz ciezka praca tez idzie tam do czegos dojść. Moze nie bedzie sie milionerem, znanym prawnikiem, ale można mieć przyzwoite zycie(dla mnie to takie gdzie zarabia sie te +10k netto). Co do Maty to śledziłem jego kariere od początku i duzo raperow wybilo sie tak jak on.
@LajfIsBjutiful: no dobra to jestem biedny icoteras?!
Serio pytam co innego mam robić jak się urodziłem biedakiem jak nie chce być biedakiem poza pracą więcej niż inni?