Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +349
Leżę se już
Dzień 6
Dzisiejszy dzień był spokojny bo cały dzień to głównie wizyta w mieście które powstało podczas gorączki złota, o nazwie Julian . Kopalnia była głównie zasilana dzięki pracy Azjatów . Jako że miasto leży kawałek drogi od szlaku, trzeba było dotrzeć tam autostopem . O dziwo udało nam się go złapać w 1 minutę. Dziś dzień spędziłem z 3 innymi wędrowcami. Panowie jechali do pracy przy rozbiórce jakiś
Dzień 6
Dzisiejszy dzień był spokojny bo cały dzień to głównie wizyta w mieście które powstało podczas gorączki złota, o nazwie Julian . Kopalnia była głównie zasilana dzięki pracy Azjatów . Jako że miasto leży kawałek drogi od szlaku, trzeba było dotrzeć tam autostopem . O dziwo udało nam się go złapać w 1 minutę. Dziś dzień spędziłem z 3 innymi wędrowcami. Panowie jechali do pracy przy rozbiórce jakiś
źródło: image_picker_D633F41E-DADF-49D6-A354-A57FD9B0F491-74472-000007F3F689D65F
Pobierz
Nietaki5 +280

Materiał rosyjski ale dobry
https://youtu.be/QEYE9E9yPqQ
Zastanawia mnie jedno czemu migranci muszą wszędzie jeździć taxi ... Do Grodna można wygodnie ale wolno pojechać pociągiem albo marszruta szybciej. Po co przepłacać
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dziacha: No właśnie niekoniecznie. W reportażu jeden z tych Kurdów mówi że koszt jednej taxi z Mińska do Grodna to 300 dolarów.
@szczebrzeszyn09: W dodatku ci taksiarze ich często oszukają. Widziałem dwa dni temu na telgramie filmik gdzie grupa Kurdów się żaliła że miała zostać podwieziona z Mińska pod sam obóz (Jungle jak oni to nazywają) w Bruzgach, a wylądowali w nocy na jakieś stacji benzynowej na południe od Grodna jakieś 30 km od granicy. W dodatku na tej stacji czekały już na nich jakieś czarne mercedesy