Aktywne Wpisy

Gieremek +191
źródło: 1000013238
Pobierz
Eyefire +6
Jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi #logikarozowychpaskow o ile w ogóle się da? Poznałem przypadkiem taką dziewczynę, spotkaliśmy się, pogadaliśmy, wszystko fajnie, zaczęła się przytulać, jakieś komplementy w moją stronę na temat ładnych perfum, na temat uśmiechu itp itd. Ogólnie wszystkie spotkania to ona inicjowała. Mówiła, że w sylwestra raczej będzie sama w mieszkaniu to chciałaby ze mną gdzieś pojechać i spędzić go razem. Po czym dzisiaj mi pisze, że
źródło: Screenshot_3
Pobierz

Materiał rosyjski ale dobry
https://youtu.be/QEYE9E9yPqQ
Zastanawia mnie jedno czemu migranci muszą wszędzie jeździć taxi ... Do Grodna można wygodnie ale wolno pojechać pociągiem albo marszruta szybciej. Po co przepłacać
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dziacha: No właśnie niekoniecznie. W reportażu jeden z tych Kurdów mówi że koszt jednej taxi z Mińska do Grodna to 300 dolarów.
@szczebrzeszyn09: W dodatku ci taksiarze ich często oszukają. Widziałem dwa dni temu na telgramie filmik gdzie grupa Kurdów się żaliła że miała zostać podwieziona z Mińska pod sam obóz (Jungle jak oni to nazywają) w Bruzgach, a wylądowali w nocy na jakieś stacji benzynowej na południe od Grodna jakieś 30 km od granicy. W dodatku na tej stacji czekały już na nich jakieś czarne mercedesy