Aktywne Wpisy
stanley___ +38
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
siwy-y +400
Jak można nie szanować Polskiej Policji? A szczególnie tej najlepszej z Zielonej Góry? Pół roku czekałem na jakiś odezew w sprawie przywłaszczenia sobie moich 6 stów w Biedronce przez goscia, który był bardzo dobrze widoczny na nagraniu, które bezzwłocznie zabezpieczyło Jeronimo (dla nich szczere podziękowania za szybką i profesjonalną reakcje), tym bardziej, że frajer płacił kartą, a nie gotówką xD
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
Jeśli się nie znajdzie dziewczyny w liceum bądź ostateczności na studiach to jest realny game over. A wiele osób np. w wyniku przedwczesnego łysienia androgenowego nie miała takiej szansy. Potem zostaje już tylko #tinder i inne badoo na którym nie czeka cię ograniczona liczba par, nieodpisywanie, oczekiwanie cudów na kiju. Bardzo łatwo jest więc zostać 30 letnim prawiczkiem. Łysiejesz albo np. poszedłeś technikum a potem studia informatyczne to bezpowrotnie wypadłeś z rynku matrymonialnego. W sumie nawet nie wypadłeś, bo nigdy nie stałeś się jego częścią. Nie ma też co się łudzić, że poznasz kogoś potem przez znajomych bo musiałbyś mieć ich niewiadomo ile a po studiach znajomości zaczynają wyglądać inaczej. Jakiś bzdur typu robienie z siebie debila w klubie czy na ulice nie biorę pod uwagę.
Najzabawniejsze a zarazem najsmutniejsze jest w tym jaką potem ludzie co mają dobrą twarz kreują narrację. To twoja wina, za mało się starałeś i w ogóle. Przecież mogłeś w wieku 14 lat brać Finasteryd i nie być łysy. Przy okazji byłbyś bezpłodny ale co tam. Propaganda sukcesu najważniejsza, każdy może osiągnąć co chce. Poszedleś na studia IT? Przecież wiadome, że tam nie ma kobiet toksyku. Poszedłeś na socjologię i się dziwisz, że nie ma dla ciebie pracy? Kobiety oczekują zaradnych aka dobrze zarabiających (szkoda, że od siebie zaradności już nie oczekują). I tak to wygląda.
#przegryw #tfwnogf #blackpill #zwiazki #samotnosc #przemyslenia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #618a7f16412b5f000aa8a41f
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: w Turcji można pozbyć się tego problemu, zainteresuj się przeszczepem włosów jeśli uważasz, że bez tego nie da rady Ci wyrwać laski. Podniesie to Twoją samoocenę, imo warto zainwestować kilka, a nawet kilkanaście tysięcy - jeśli jesteś w stanie tyle zebrać
Bezpłodność nie stanowi pewnie dla koliegów problemu.
To już nic nie da w tym wieku, nawet jakbym cudem miał włosy. Gra się już skończyla. A przeszczep sam w sobie niewiele pomoże u osoby co łysieje od dzieciństwa, nie ma z czego go zrobić a nawet jakby się dało to gęstość i jakość
@AnonimoweMirkoWyznania: Dokładnie tak było ze mną. Nie myślałem wtedy, czy będę miał co r----ć, tylko czego się nauczę i co będę robił w pracy.
To wyobraź sobie, że ja mam 165. Ludzie mają abstrakcyjne pojęcie o tym, jak bardzo z-----e geny można mieć.
Nawet jakbym Ci udowodnił w detalach, że to prawda to i tak podsumowałbyś to że pewnie dlatego, że jestem 2 cm wyższy od Ciebie. Po prostu potrzebujesz być biedny i pokrzywdzony.
Zaakceptował: karmelkowa
Komentarz usunięty przez autora