Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jeśli się nie znajdzie dziewczyny w liceum bądź ostateczności na studiach to jest realny game over. A wiele osób np. w wyniku przedwczesnego łysienia androgenowego nie miała takiej szansy. Potem zostaje już tylko #tinder i inne badoo na którym nie czeka cię ograniczona liczba par, nieodpisywanie, oczekiwanie cudów na kiju. Bardzo łatwo jest więc zostać 30 letnim prawiczkiem. Łysiejesz albo np. poszedłeś technikum a potem studia informatyczne to bezpowrotnie wypadłeś z rynku matrymonialnego. W sumie nawet nie wypadłeś, bo nigdy nie stałeś się jego częścią. Nie ma też co się łudzić, że poznasz kogoś potem przez znajomych bo musiałbyś mieć ich niewiadomo ile a po studiach znajomości zaczynają wyglądać inaczej. Jakiś bzdur typu robienie z siebie debila w klubie czy na ulice nie biorę pod uwagę.

Najzabawniejsze a zarazem najsmutniejsze jest w tym jaką potem ludzie co mają dobrą twarz kreują narrację. To twoja wina, za mało się starałeś i w ogóle. Przecież mogłeś w wieku 14 lat brać Finasteryd i nie być łysy. Przy okazji byłbyś bezpłodny ale co tam. Propaganda sukcesu najważniejsza, każdy może osiągnąć co chce. Poszedleś na studia IT? Przecież wiadome, że tam nie ma kobiet toksyku. Poszedłeś na socjologię i się dziwisz, że nie ma dla ciebie pracy? Kobiety oczekują zaradnych aka dobrze zarabiających (szkoda, że od siebie zaradności już nie oczekują). I tak to wygląda.
#przegryw #tfwnogf #blackpill #zwiazki #samotnosc #przemyslenia

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #618a7f16412b5f000aa8a41f
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

wiele osób np. w wyniku przedwczesnego łysienia androgenowego nie miała takiej szansy.

@AnonimoweMirkoWyznania: w Turcji można pozbyć się tego problemu, zainteresuj się przeszczepem włosów jeśli uważasz, że bez tego nie da rady Ci wyrwać laski. Podniesie to Twoją samoocenę, imo warto zainwestować kilka, a nawet kilkanaście tysięcy - jeśli jesteś w stanie tyle zebrać
  • Odpowiedz
@Krejziismylife: Może nie świat ale przegryw nie miał wpływu że spotka go taki los. Czym niby nieatrakcyjny 16 latek sobie zawinił że jest nieatrakcyjny dla płci przeciwnej i przez to nie może wejść w związek w kluczowym na budowanie takich relacji wieku?
  • Odpowiedz
Urs: Eh tego nie da się już czytać. W kółko te same biadolenie. 34lvl here, od miesiąca dziewczyna lvl 21. Przez ostatnie 5 lat dziesiątki randek i dziesiątki nowopoznanych lasek, czasem nieciekawych, czasem walniętych, ale też całkiem sporo bardzo spoko. Żaden chad. Zwykłe 180 bez centymetra, trochę brzuszek po 30stce i zakola jak c--j. Na plus dobra robota, ale o tym panie dowiadują się jak już się polubimy, bo golddiggerki mnie
  • Odpowiedz
knur: E tam. 30 parę lat i bzikasz małolaty z daddy issues. Możesz mieć zakola dwa razy dookoła głowy. Wiem, że wam jest teraz cięzko chłopaki, bo czasy się zmieniły. Ja po rozwodzie też się nie mogłem przez chwilę odnaleźć. Jak byłem kawalerem to ledwo telefony komórkowe wchodziły na polski rynek, jak ponownie zostałem kawalerem to była już epoka tindera. Zmiana mentalna jaka zaszła u kobiet jest kolosalna. Na szczęście są
  • Odpowiedz
OP: @TiREX

@AnonimoweMirkoWyznania: w Turcji można pozbyć się tego problemu, zainteresuj się przeszczepem włosów jeśli uważasz, że bez tego nie da rady Ci wyrwać laski. Podniesie to Twoją samoocenę, imo warto zainwestować kilka, a nawet kilkanaście tysięcy - jeśli jesteś w stanie tyle zebrać

To już nic nie da w tym wieku, nawet jakbym cudem miał włosy. Gra się już skończyla. A przeszczep sam w sobie niewiele pomoże u osoby co łysieje od dzieciństwa, nie ma z czego go zrobić a nawet jakby się dało to gęstość i jakość
  • Odpowiedz