@Phallusimpudicus: nie tylko myślę, ale pracuję i grzecznie płacę podatki żeby mógł dostawać pensje i dodatki nie tylko w ostatnich dniach, ale też przez cały okres spokoju na granicy (✌゚∀゚)☞
@Phallusimpudicus: Napisał populistyczny wpisik, żeby zaplusować. Tak, żeby sobie na plecach tych ludzi i poglądach reszty porobić zasięgi.
Nie wiem, mnie to drażni. Ten pompatyczny styl, żeby się wczuć, żeby mieć wroga, mieć bohatera, a chodzi tylko o to, aby sam Wildstein sobie nałapał plusików, zasięgów i uwiarygadniał tym swoją działalność.
Niczym się to nie różni od tych wpisów na mirko. Dla mnie to to samo "plusujcie straż graniczną, a
@Phallusimpudicus: no dziennikarzy tam nie ma bo stan wyjątkowy, i teraz masz tylko rządowy wolny od manipulacji jak posty wildsteina przekaz ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Phallusimpudicus: już Dawidek musi wyzywać ludzi pomagającym tam innym ludziom od celebrytów-meneli, bo prawicowy intelektualista bez tonu pełnego pogardy nie byłby sobą XD zacytuj jeszcze Ziemkiewicza, ten na pewno ma coś równie błyskotliwego do dodania
Ogólnie pojęta lewica stojąc za plecami SG rozsadza Polskę od środka realizując tym samym plany Rosji aby Polska była "kordonem sanitarnym
@Phallusimpudicus: Dokladnie to nie jest tak, ze problemem jest PiS ktory od sześciu lat r---------a ten kraj. Realnym problemem jest lewica i jej wpisy na insta i TT xD
@Phallusimpudicus: Od lipca mogli poprosić o pomoc Frontex, który stworzono dokładnie do rozwiązywania takich problemów. Również od lipca mogli środkami dyplomatycznymi ograniczyć strumień migrantów, tak jak zrobiła to Litwa. Mogli zorganizować wspólne działania w ramach UE lub NATO i choćby próbować wpływać jakoś na reżim Łukaszenki. Zamiast tego robili szopkę z transportami humanitarnymi, wyrzucili znad granicy dziennikarzy, wywozili dzieci do lasu, a poza tym to w sumie stali i się
@Phallusimpudicus: Całe społeczeństwo jest za strażą graniczną a tylko wyjątki się burza ale oczywiście znajdą się propagandziści robiący dobrze PiS-owi zajmując się tymi wyjątkami ( ͡°ʖ̯͡°)
https://twitter.com/DawidWildstein/status/1457680620725981184
źródło: comment_1636489927JwpJBsAFSAgreWqgWMYabb.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Nie wiem, mnie to drażni. Ten pompatyczny styl, żeby się wczuć, żeby mieć wroga, mieć bohatera, a chodzi tylko o to, aby sam Wildstein sobie nałapał plusików, zasięgów i uwiarygadniał tym swoją działalność.
Niczym się to nie różni od tych wpisów na mirko. Dla mnie to to samo "plusujcie straż graniczną, a
Straż graniczna dba o mój interes - bezpieczny kraj.
Cyniczne jest niszczenie fundamentów państwowości
@Phallusimpudicus: TY jesteś pewien, że to co piszesz bardziej pasuje do opozycji niż do PiSu?
@Phallusimpudicus: Dokladnie to nie jest tak, ze problemem jest PiS ktory od sześciu lat r---------a ten kraj. Realnym problemem jest lewica i jej wpisy na insta i TT xD
Coraz głupsze te pisowskie trolle
Komentarz usunięty przez autora
Od lipca mogli poprosić o pomoc Frontex, który stworzono dokładnie do rozwiązywania takich problemów.
Również od lipca mogli środkami dyplomatycznymi ograniczyć strumień migrantów, tak jak zrobiła to Litwa.
Mogli zorganizować wspólne działania w ramach UE lub NATO i choćby próbować wpływać jakoś na reżim Łukaszenki. Zamiast tego robili szopkę z transportami humanitarnymi, wyrzucili znad granicy dziennikarzy, wywozili dzieci do lasu, a poza tym to w sumie stali i się
@onpanopticon: W ogóle to młody Wildstein i cała ta "hipster prawica" strasznie się s------a po dojściu PiSu do władzy. A szkoda.