@kryptonim_putas: a ty jesteś adwokatem Kaczaffiego i pisu? Bałagan na granicy jest im na rękę, a budowa muru w niejasny sposób, bez zewnętrznej kontroli i pełnej jawności to idealna okazja do napchania wlasnych kieszeni. Tyle w temacie
@kryptonim_putas: #!$%@? Pan, obecna władza ma wszystko w dupie i może wszystko, Jak będą chcieli to i w 1 noc wszystko załatwią i nawet nie będziesz wiedział
@kryptonim_putas: daj już sobie spokój z twoimi argumentami. Wiem jak normalnie działają przetargi i zamówienia publiczne, a tu mamy do czynienia z zagrywką pod publikę, zdobywaniem przychylności ludu na strachu przed imigrantami. I nie tłumacz mi jak to ma działać, bo ta sprawa nie jest normalnym trybem procedowana i nie będzie. Tyle. Pozdrawiam cieplutko
PERFEKCYJNA DZIEWCZYNA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety, co myslicie o takim stylu ? Te brwi, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
Z racji że dziś wychodzę za mąż to małe #rozdajo. Pół litra wódeczki będzie rozlosowane wśród plusujących! Wysyłka na mój koszt ( ͡°͜ʖ͡°) #slub #wesele
Staram się być adwokatem rozsądku, cokolwiek by dla ciebie to nie oznaczało.
Pisałem
acha. Grunt to używać sensownych argumentów, a nie okrągłych sloganów.