Wpis z mikrobloga

Daily reminder - 4 Dni do premiery GTA The Definitive Edition. Nadal nie pokazano minuty rozgrywki, pomimo możliwości preorderowania. Screenshoty wyglądają jak tania gra dla dzieci. Studio odpowiedzialne za remaster, to kilkunastu "studentów" (głównie kobiet), z tragicznymi portami gier na telefony i stare konsole w portfolio. Wiele piosenek na licencji została uśnięta, a sama gra została ocenzurowana wedle widzimisię developerów. Optymalizacja leży i ma większe wymagania niż aktualne gry AAA. Każdy kto kupił pre-order, jest antykonsumenckim rakiem na dzisiejszym rynku gier.
#gta #gtav #ps4 #pcmasterrace #xbox #switch #ps5
trejn - Daily reminder - 4 Dni do premiery GTA The Definitive Edition. Nadal nie poka...

źródło: comment_1636224963exOflBF3kgg3qbyLCxIAPK.jpg

Pobierz
  • 109
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Ale_co_to: Wolny rynek nie jest już wstanie niczego zweryfikować od 40lat kiedy istnieję next level socjotechnika i manipulacja tłumem

@trejn: to jest prawda, wolny rynek aktualnie nie ma prawa bytu w ogóle
  • Odpowiedz
@trejn: za każdym razem jak widzę screeny z tego remastera, to mam wrażenie że zostały przerobione na potrzeby memów. Jeśli naprawdę tak wygląda ta gra, to współczuje intelektu ludziom którzy to kupią xdd
  • Odpowiedz
@Wiosen: stary, weź poluzuj stulejkę bo zwalać słabość remastera GTA na kobiety to już xDD

@Wiosen: Oho pierwszy woke cuck, weź dorzuć ekstra 5pkt za cipe do rektrutacji w swojej firmie mam to w żooopie ale dla mnie taka firma to komedia i już pokazuje że jej zarządzanie jest na ujemnym poziomie a jakośc ich produktów jest jak na picrelach i cały świat się smieje. Nie, nie jest
  • Odpowiedz
@trejn: a ja sytuacja win-win-win xD Nie kupię, bo drogo, nie kupię bo nie i nie ściągnę z torrentów bo mi gtx 980ti zdechł i bez karty jestem już 2 miesiąc xD
  • Odpowiedz
@koniecswiatajestbliski ja mam inne zdanie. jak ktoś nie grał, to ok niech kupi żeby to zobaczyć i ograć, dla mnie starszego człowieka który ograł ten tytuł kiedy te gry wyszły, było wspaniałym wspomnieniem i chce to zachować w moich wspomnieniach tak jak to zakończyłem kiedyś, bo teraz po prostu mogę się zawieźć i wszystko co wtedy dla mi ta gra dała może zniszczyć remaster.
  • Odpowiedz
Według google zatrudniają 21osób. Na swoich socjalach wrzucają zdjęcia ekipy.

@trejn: chłopcy pokopiowali funkcjonalności z modów, a dziewczęta powklejały assety ze unity store, czego nie rozumiesz?
  • Odpowiedz
via Android
  • 9
@CJzSanAndreas Dokładnie to mnie najbardziej w-----a. Zapłaciłbym 280zł za jedną z tych gier gdyby tylko zrobili ja normalnie na silniku piątki od zera. Najbardziej boli stracony potencjał bo już nigdy się to nie wydarzy... Przynajmniej przez kolejne 10lat... Vice City na silniku piątki w pełnym remaku. Ale by to było piękne
  • Odpowiedz