Aktywne Wpisy
Raum +338
W gorących jest wpis że 80% uczniów w szkołach średnich zrezygnowało z religii. Lekko mnie to uderzyło, bo pamiętam jak ja - nieco ponad 10 lat temu - będąc w ogólniaku złożyłem oświadczenie o rezygnacji z religii. Echo poszło po wszystkich nauczycielach xD a babka która uczyła mnie rok wcześniej tegoż przedmiotu przestała mi odpowiadać na "dzień dobry".
A tu proszę, dekadę później jest to standardem. No piękne czasy, piękne.
#szkola
A tu proszę, dekadę później jest to standardem. No piękne czasy, piękne.
#szkola
maciekrzezawa +64
Właśnie wróciłem z samotnej podróży do południowych Chin - Shenzen, Kanton i Xinping (okolice Guilin i Yangshuo). Przed wyjazdem nikogo tam nie znałem i organizowałem wszystko sam.
Pozwiedzałem, nakupiłem trochę herbaty, elektroniki (tańszej niż u nas, albo niedostęnej w Europie) i podróbek (również przez internet, do chińskiego paczkomatu).
Zawiodłem się jedzeniem.
Jako że mam jet laga i wstałem o czwartej, to zróbmy AMA przy rozpakowywaniu się.
#ama #chiny
Pozwiedzałem, nakupiłem trochę herbaty, elektroniki (tańszej niż u nas, albo niedostęnej w Europie) i podróbek (również przez internet, do chińskiego paczkomatu).
Zawiodłem się jedzeniem.
Jako że mam jet laga i wstałem o czwartej, to zróbmy AMA przy rozpakowywaniu się.
#ama #chiny
#gta #gtav #ps4 #pcmasterrace #xbox #switch #ps5
@trejn: gra która wychodzi za 4 dni miała premierę 10 lat temu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@trejn: chodzi głównie o wydania mobilne, spójność a UE to ułatwia, dlatego nie wydają tego na własnym silniku
Forza Horizon 5 Recommended PC Requirements:r
Processor: AMD Ryzen 5 1500X OR Intel i5-8400
Memory: 16GB RAM
Graphics: AMD RX 590 OR Nvidia GTX 1070
Takie Vice City w oryginale hulało na komputerze z 256MB DDR i bieda Celeronem oraz GeForce 4 MX.
Co oni do tego dodali? Modele postaci z plasteliny o------e na szybko przez co wyglądają jakby miały niedorozwój? Trochę błysków światła, odbić i lepszy ogień oraz filtr na obraz?
To jest grafika z wczesnych lat PS3 i to powinno mieć w wymaganiach minimalnych jakąś integrę intela, a nie GTX 760, który radzi sobie z grami pokroju BF1 albo Wiedźmina 3.
Z taką kartą w minimalnych grafika powinna być co najmniej na poziomie pierwszego Crysisa albo GTA IV, a nie przypominać Serious Sam 2 (chodzi o
To ma być delikatny tunning, a nie extream makeove a'la wiejski tunning a'la GOLF 3 anno domini 2005.
Te gry po prostu na dzisiejsze czasy są maksymalnie hujowe. Nie wiem czy wiesz ale jest coś takiego, że masz takie wspominki na zasadzie "ale to było zajebiste" odpalasz i okazuje się, że to była chujnia, ale ze względu na tamten cudowny czas pamiętasz je super. Takie odświeżenie ma polegać na tym, że włączysz je teraz i poczujesz duszę tamtych lat w poprawionej oprawie. Zrobienie z tego GTA V nie ma sensu, bo będziesz miał 4x GTA V i zero tamtego klimatu. To ma być refresh nie extream makeover.
Jeszcze odnośnie cyberbuga to k---a też to jest p---------e. Wszystko przez to, że Rockstar przez tyle lat nie wydał GTA VI i oczekiwania ludzi były gigantyczne, bo liczyli na GTA ale takie CEDEPOWE wiecie k---a, że jest tam taka nutka tego wiedźmina, nostalgii, emocji, tej czarodziejskiej różdżki polskiego studia (temu się nie da zaprzeczyć, bo ich gry mają duszę jak sam s-------n). Ogólnie gierka d------a w c--j bo niby GTA, a trochę wiedźmin TAK MIAŁO BYĆ W ZAŁOŻENIU IDIOTÓW KTÓRZY LICZYLI ŻE MAŁE STUDIO Z POLSKI WYDA GRĘ Z OTWARTYM W-------M W KOSMOS ŚWIATEM NA MIARĘ
xD
Komentarz usunięty przez moderatora
xDDDDDdDdD tylko mężczyzna po 30 potrafi zrobić dobrą, zamykam temat