Wpis z mikrobloga

Daily reminder - 4 Dni do premiery GTA The Definitive Edition. Nadal nie pokazano minuty rozgrywki, pomimo możliwości preorderowania. Screenshoty wyglądają jak tania gra dla dzieci. Studio odpowiedzialne za remaster, to kilkunastu "studentów" (głównie kobiet), z tragicznymi portami gier na telefony i stare konsole w portfolio. Wiele piosenek na licencji została uśnięta, a sama gra została ocenzurowana wedle widzimisię developerów. Optymalizacja leży i ma większe wymagania niż aktualne gry AAA. Każdy kto kupił pre-order, jest antykonsumenckim rakiem na dzisiejszym rynku gier.
#gta #gtav #ps4 #pcmasterrace #xbox #switch #ps5
trejn - Daily reminder - 4 Dni do premiery GTA The Definitive Edition. Nadal nie poka...

źródło: comment_1636224963exOflBF3kgg3qbyLCxIAPK.jpg

Pobierz
  • 109
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@trejn: "wymagania większe niż aktualne gry AAA"
Co ty piszesz xD karta graficzna 760 z 2 GB vram to nawet pod minimalne nie podchodzi gier, albo procesor AMD FX jakiś. Jeszcze ta ilość plusów, proponuję mózg włączyć i cokolwiek zweryfikować. Rakiem są ludzie jak ty, hejtujacy całe dnie, coś co nawet nie wyszło. Podobnie z back 4 blood było i jakoś nagle każdy fanem się zrobił xD nie znacie innych
  • Odpowiedz
@trejn: Ale ja bym się w tym momencie nie sugerował wymaganiami minimalnymi. Trochę w tym siedzę i np wiem, że to mógł być jakiś odgórny przepis Rockstara, że gra ma chodzić na co najmniej takiej konfiguracji więc po prostu to wklepali do specyfikacji i tyle.

Sam wiele razy ogrywałem gry na karcie graficznej, która była zdecydowanie poniżej wymagań minimalnych a niektóre efekty mogłem nawet ustawić na najwyższe i działało to
  • Odpowiedz
xDDDDDdDdD tylko mężczyzna po 30 potrafi zrobić dobrą, zamykam temat

@wszystkie_zajete: Tak działa życie że wraz z wiekiem nabierasz doświadczenia. Na przykład środowisko programistów to w ogóle jest uprzedzone. Czaisz że oni określają stażem swoich pracowników :OOO
Masz senior programistę, mid albo junior :OOO P------i jacyś :OOO Jak widać coś się w tym zgadza bo na razie na koncie owa firma ma porty gier 2/10 wycofane ze sprzedaży, więc może
  • Odpowiedz
Co ty piszesz xD karta graficzna 760 z 2 GB vram to nawet pod minimalne nie podchodzi gier, albo procesor AMD FX jakiś. Jeszcze ta ilość plusów, proponuję mózg włączyć i cokolwiek zweryfikować

@DeVel98: Mówię o rekomendowanych. Fajnie kolego że odpali ci się na ultra low w 720p 30fps na geforce 760. Minimalne c---a mówią. A rekomendowane to takie w których gra musi działać zadowalająca na wysokich. Jeżeli na wysokich gra
trejn - > Co ty piszesz xD karta graficzna 760 z 2 GB vram to nawet pod minimalne nie...

źródło: comment_1636290666AVjAeIKg8XeyeKTnc3uDrQ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@trejn: po zdjęciach oceniłeś że tam pracują studenci? to jest to źródło? XD pewnie wyjdzie kaszana z tego remastera ale tak p--------z że cieżko to się czyta
  • Odpowiedz
@Wormditt: Oceniam ich po wycofanych ocenionych na 1/10 produktach możliwe że nie są to nawet studenci a jacyś ludzie po youtubowych bootcampach sponsorowani przez lokalny program kobiety w it
  • Odpowiedz
@trejn: aha, czyli p--------z w oparciu o swoje domysły a nie jakiś konkretny research XD btw. jakie wymagania rekomendowane powinna mieć ta gra wg ciebie? Zazwyczaj rekomendowane to maksymalne ustawienia dla 60 fps, a ten remaster na pewno będzie miał dostępna rozdzielczość 4K i chyba obsługę technologii RTX (na trailerze widać odbicia w witrynach sklepowych, więc strzelam że rtx będzie dostępny)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Wormditt rtx dostępny a nie wymaga karty z serii rtx ciekawe więc to też twoje domysły . Powinna mieć rekomendowane niższe od GTA V
  • Odpowiedz
@trejn: ja się bardzo cieszę ze dostanę gta 3 za darmo w ps now, bo to moja ulubiona cześć. A jak wiadomo za darmo to uczciwa cena ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
gra z 2001roku z liftingiem graficznym ma wymagania jak [...]

@trejn: przecież to jest gra z 2021 na całkiem innym silniku, z oryginałem z 2001 to ma niewiele wspólnego oprócz scenariusza i assetów...
  • Odpowiedz