Aktywne Wpisy
amozetoostatniraz +314
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Pan_krecik +738
#gta #gtav #ps4 #pcmasterrace #xbox #switch #ps5
Co ty piszesz xD karta graficzna 760 z 2 GB vram to nawet pod minimalne nie podchodzi gier, albo procesor AMD FX jakiś. Jeszcze ta ilość plusów, proponuję mózg włączyć i cokolwiek zweryfikować. Rakiem są ludzie jak ty, hejtujacy całe dnie, coś co nawet nie wyszło. Podobnie z back 4 blood było i jakoś nagle każdy fanem się zrobił xD nie znacie innych
Sam wiele razy ogrywałem gry na karcie graficznej, która była zdecydowanie poniżej wymagań minimalnych a niektóre efekty mogłem nawet ustawić na najwyższe i działało to
@wszystkie_zajete: Tak działa życie że wraz z wiekiem nabierasz doświadczenia. Na przykład środowisko programistów to w ogóle jest uprzedzone. Czaisz że oni określają stażem swoich pracowników :OOO
Masz senior programistę, mid albo junior :OOO P------i jacyś :OOO Jak widać coś się w tym zgadza bo na razie na koncie owa firma ma porty gier 2/10 wycofane ze sprzedaży, więc może
@DeVel98: Mówię o rekomendowanych. Fajnie kolego że odpali ci się na ultra low w 720p 30fps na geforce 760. Minimalne c---a mówią. A rekomendowane to takie w których gra musi działać zadowalająca na wysokich. Jeżeli na wysokich gra
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@trejn: przecież to jest gra z 2021 na całkiem innym silniku, z oryginałem z 2001 to ma niewiele wspólnego oprócz scenariusza i assetów...