Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kozajsza: Gdybyś ukrył nick autora to dałbym sobie rękę uciąć, że to jakiś neuropek zrobił satyryczny wpis. Jak można aż tak odlecieć xDDD Ogarnijcie, że codziennie mijacie takich ludzi na ulicy.
  • Odpowiedz
@Kozajsza: A co takiego niby jest specjalnego w momencie porodu? Nic. Jest to tylko zmiana otoczenia. I tak jak każda zmiana otoczenia powoduje zmiane bodzcow zewnetrznych. A zyjemy w czasach gdy ludzie dobrowolnie zamykaja sie w komorach deprywacyjnych bez jakichkolwiek bodzcow z zewnatrz przeciez.

Jeżeli wiec jesteś za aborcją, to ani na gruncie nauki jestes również za aborcja po urodzeniu bo rozwoj czlowieka ma charakter ciagly. Wyszczegolnienie dowolnego momentu jako
  • Odpowiedz
@qluch pogrążył się w swoich urojeniach tak głęboko, że doszedł do wniosku że małymi kroczkami poluźnienie prawa aborcyjnego doprowadzi do zezwolenia na eutanazję dzieci narodzonych

@Kozajsza: Akurat ma rację, tylko nie potrafił dobrać tego w słowa, Jemu chodziło o loty helikopterem nad dżungla, prawda @qluch ?
  • Odpowiedz
@Kozajsza: Ja p------ę, że ja na to nie wpadłem - jak chcesz wyśmiać, nie wiem, Bosaka, to otwierasz te jego z-----ą broszurkę z wyborów prezydenckich, czytasz te nudne p-----------o, szukasz czegoś śmiesznego...

...a wystarczy sobie po prostu WYMYŚLIĆ, co też "chce" twój przeciwnik - i bohatersko się z tym rozprawić. W pięć minut.
  • Odpowiedz
Wiecie że programem Lewicy jest wprowadzenie aborcji do 2 roku życia?

@Kozajsza: warto wspomnieć, że będzie to aborcja obowiązkowa. Następnie płody i małe dzieci będą podawane gejom do pożarcia.
  • Odpowiedz