Aktywne Wpisy

maybe +184
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
PobierzCzy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

Mirasy, takie pytanie o exchange. Powoli przymierzam się do przesiadki na tą usługę, do migracji ok 50 kont z czego jakaś połowa lata na pop3. Teraz pytanie czy jest jakaś opcja migracji na ten moment użytkowników z imapami do exchanga a tych z popami zostawić jeszcze na starym mx'ie ? Kiedyś coś takiego nazywało się hybrydą w środowisku o365 i jak mnie pamięć nie myli w moim przypadku coś się krzaczyło po stronie osób które zostawały na starym hostingu. Problem z tym mam taki, że w przypadku tych na popie, mail to ich podstawowe narzędzie pracy a pracują w całkiem innych lokalizacjach niż jestem ja :)
Czy pozostaje tylko opcja z fowardowanie :)?
Partner xD no sprzedał licencje i nie świadczy supportu. Dzisiaj w zasadzie na pytanie o cenę na dodatkowe licencje tylko dla exchange powiedziałem mu o planie migracji
Zawsze możesz też dokupić sam Exchange online archive addon za 10zl
Druga sprawa, do takiego konta da radę się jakoś dostać przy pomocy imapa mimo wszystko :)? Mam 2 userów którzy korzystają z jakiegoś crm'a i
Ogólnie widzę że póki co muszę na spokojnie usiąść i pomyśleć, na starym hostingu widzę sporo różnych przekierowań etc. połowa rzeczy out, listy dystrybucyjne aliasy itd
W konf. Tenanta wyłączyłem dla organizacji modern auth i bez zmian, user ma możliwość logowania imap,pop i SMTP w
Bad command error 12
S: 2 NO LOGIN failed.
Exception details:
Message: The IMAP server responded with an error status "2 NO LOGIN failed.".
@Koliat: eeee oni wyłączyli autoryzacje plain pass ( ͡° ͜ʖ ͡°) ?
https://docs.microsoft.com/pl-pl/lifecycle/announcements/exchange-online-basic-auth-deprecated