kupiłem jakieś 2 tygodnie temu kartę graficzną od chłopa za 500zł, wystawiłem za 800zł. dziś przyjechał po nią klient po negocjacjach za 750. wysiada z auta, okazało się, że to ten sam koleś, od którego ją kupiłem XDDD
@PozorVlak: Kiedyś pracowałem w pewnej znanej firmie z Poznania która obraca elektroniką. I miałem sytuację gdzie w poniedziałek sprzedałem klientowi płytę główną za okolice kafla, a w tydzień później w piątek wygrałem aukcje allegro za 305 z tą samą płytą. To był 2009 rok.
@PozorVlak: Ja w grudniu 2020 składałem kompa i sporo osób kazało mi czekać, aż ceny spadną ( ͡°͜ʖ͡°). Kupiłem RTXa 3060 Ti za 2300 zaraz po premierze. Wczoraj patrzę w sklepie (ta sama karta) na promocji za 4k :-)
@PozorVlak: Tak było. Po co ktoś miałby kupować za 750 model karty, który sprzedał 2 tygodnie temu za 500? Myśl jak piszesz te zarzutki nastepnym razem. 0/10.
dziś przyjechał po nią klient po negocjacjach za 750. wysiada z auta, okazało się, że to ten sam koleś, od którego ją kupiłem XDDD
#mistrzowiebiznesu #handel #olx #pcmasterrace #kryptowaluty
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1636020902vvjZ7N7RzVi9Bpx3wMFR25.jpg
Pobierz@banciur: i tego mu życzę, niech się kręci!
@PozorVlak: I powiedział, że jednak nie chce, bo było na niej kopane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tym klientem ponownie będziesz ty. (☞゚∀゚)☞
źródło: comment_1636034773dTWjaQOQWKVv8cDMnjH5li.jpg
Pobierz