Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Lujdziarski +325
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
#bosak nie zapominajmy kto do tego dążył
Jak Ci się wydaje, wygląda ta sytuacja?
Zawsze, jak ludziom brakuje argumentów, zaczynają obrażać ¯_(ツ)_/¯
@TheOneWhoKnocks: XD
czlowieku, nie umiesz przeczytac jednego zdania, tlumacze ci je jak dziecku a ty mi mowisz ze brakuje mi argumentow. nie po prostu jestes niereformowalny, nie docieraja do ciebie logiczne argumenty, ty wiesz lepiej i tyle. chyba ze ktos ci wytknie twoj blad w rozumowaniu, ktory NAWET TY jestes w stanie zobaczyc, to wtedy :
Trzeba jasno sobie powiedzieć, że eksperyment pt. "polska" się nie udał i trzymać kciuki, by finalnie trafić pod niemiecką strefę wpływów, a nie tą rosyjską. ¯\_(ツ)_/¯
A na konfederackie i pisowskie ścierwa mające krew na rekach mela na
@Reezu: Wy macie jej zdecydowanie wiecej. To jest jeden przypadek po ponad roku. Smiechu warte te wasze straszenie trupami malych dzieci po smietnikach itd
@roszej: Ale w tym przypadku o tym, czy do zagrożenia doszło czy nie decydować będzie s-------a zerowa prokuratura, więc nikt, kto ma rozum, nie będzie liczył na wyrozumiałość tych j3banych szmat czekających tylko na "niuzasadnioną" aborcję, żeby nia potem szczuć
@Reezu: No i co z tego?
@MehowM: Jeden? xd
@LuxEtClamabunt: To istotny temat bo dotyczy wszystkich starających się o dziecko. To jest ok. 700 tys. osób rocznie.
@MehowM: Czemu Jarek sie śmieje? Jak już, to sra w gacie, bo propaganda tutaj dobrze działa. Na skutek tego przypadku mogą spaść notowania PiS.
@MehowM: No to ile osób umarło w wyniku protestów?
@MehowM: Raczej tragedia, że system edukacji zawiódł, czego jesteś najlepszym przykładem XD
@roszej: Jak będzie można jeździć z nadmierną prędkością w celu uniknięcia zagrożenia to pogadamy.
Chłopie, zacytowales Stary komentarz, ale nowych już cytować Ci nie na rękę. Sam się zakopales w swoich wypowiedziach i teraz robisz fikołki. Nie pozostawiłem żadnych pytań. Oczywiście wszystko oparte jest na odniesieniach prasowych, stąd czasem o tym