Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Dymass: niestety masz rację, a na domiar złego wyjdzie taki Suski przed szereg i powie że to normalne, takie rzeczy się zdarzają. Ma rację zdarzają się, w 3 świecie do którego zmierzamy.
  • Odpowiedz
@sezzart Rozwaliłem Cię twoimi własnymi komentarzami a Ty mi wysyłasz link do diagramu który ma na celu pokazać mi, że jestem głupi.

Jak Ci się wydaje, wygląda ta sytuacja?

Zawsze, jak ludziom brakuje argumentów, zaczynają obrażać ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Rozwaliłem Cię twoimi własnymi komentarzami a

@TheOneWhoKnocks: XD
czlowieku, nie umiesz przeczytac jednego zdania, tlumacze ci je jak dziecku a ty mi mowisz ze brakuje mi argumentow. nie po prostu jestes niereformowalny, nie docieraja do ciebie logiczne argumenty, ty wiesz lepiej i tyle. chyba ze ktos ci wytknie twoj blad w rozumowaniu, ktory NAWET TY jestes w stanie zobaczyc, to wtedy :

zobaczymy co orzeknie komisja. Wiem tyle co ty
  • Odpowiedz
Wydaje mi sie, ze większym problemem w tym wszystkim jest standard opieki okołoporodowej w PL. Niestety jesli nie zawalczysz o siebie i dziecko, to moze byc slabo. Jest sie czesto zdanym tylko na siebie. Gorzej gdy juz nie masz sily zawalczyc.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@CipakKrulRzycia: chory kraj. Wrzód na dupie cywilizowanego świata. Nie zasługujemy na własną państwowość, a co dopiero na przynależność do europejskiego kręgu kulturowego, do którego wciągani jesteśmy za uszy od początków państwa Piastów...

Trzeba jasno sobie powiedzieć, że eksperyment pt. "polska" się nie udał i trzymać kciuki, by finalnie trafić pod niemiecką strefę wpływów, a nie tą rosyjską. ¯\_(ツ)_/¯

A na konfederackie i pisowskie ścierwa mające krew na rekach mela na
  • Odpowiedz
No nie do końca. Zagrożenie sepsą to już zagrożenie. Tak samo możesz dostać mandat za spowodowanie zagrożenia bezpieczeństwa w ruchu drogowym. Nie musi dojść do zdarzenia typu kolizja czy wypadek.

@roszej: Ale w tym przypadku o tym, czy do zagrożenia doszło czy nie decydować będzie s-------a zerowa prokuratura, więc nikt, kto ma rozum, nie będzie liczył na wyrozumiałość tych j3banych szmat czekających tylko na "niuzasadnioną" aborcję, żeby nia potem szczuć
  • Odpowiedz
To komedia jest jacy ludzie sie glupi a Jarek znowu sie z was smieje

@MehowM: Czemu Jarek sie śmieje? Jak już, to sra w gacie, bo propaganda tutaj dobrze działa. Na skutek tego przypadku mogą spaść notowania PiS.
  • Odpowiedz
wiecej ofiar to bylo w wyniku samych protestow niz samej ustawy.

@MehowM: No to ile osób umarło w wyniku protestów?

To komedia jest jacy ludzie sie glupi

@MehowM: Raczej tragedia, że system edukacji zawiódł, czego jesteś najlepszym przykładem XD
  • Odpowiedz
@Quester: W tym srodowisku jest dokladnie odwrotnie. Straszenie przez lewakow trupami malych dzieci porzuconych po smietnikach, porodach w domach, skrobankach widelcami okazalo sie zwyczajnymi bzdetami? Nowe nie znalem xD przeciez ten przypadek osmiesza wszystkich tych, ktorzy straszyli konsekwencjami tych strasznych "zakazow" aborcji. Minal ponad rok i dopiero próbują zrobic z tego jedna co najprdopodobniej sie nie uda. Kolejny kapiszon pseudo opozycji a Jarkowi pewnie znowu poparcie wzrosnie jak do kobiet
  • Odpowiedz
Tak samo możesz dostać mandat za spowodowanie zagrożenia bezpieczeństwa w ruchu drogowym. Nie musi dojść do zdarzenia typu kolizja czy wypadek.

@roszej: Jak będzie można jeździć z nadmierną prędkością w celu uniknięcia zagrożenia to pogadamy.
  • Odpowiedz
@sezzart masz tupet twierdząc że do mnie nic nie dociera. Zastanów się co piszesz, mógłbym równie dobrze napisać to samo o Tobie, ale jest to tak głupi argument, że nie ma sensu go przytaczać.

Chłopie, zacytowales Stary komentarz, ale nowych już cytować Ci nie na rękę. Sam się zakopales w swoich wypowiedziach i teraz robisz fikołki. Nie pozostawiłem żadnych pytań. Oczywiście wszystko oparte jest na odniesieniach prasowych, stąd czasem o tym
  • Odpowiedz