Aktywne Wpisy
MiniKierownik +37
Murzyn rośnie jak na drożdżach, możecie mu wymyślić imię, komentarz z największą liczbą plusów wygrywa. Widać że to będzie chad wśród gołębi, gęste grube pióra będzie miał nawet na nogach, oczy typu Hunter eye wypatrują kukurydzy.
#smiesznypiesek #ptaki #heheszki #codziennymurzyn #golebie #dwudniowymurzyn
#smiesznypiesek #ptaki #heheszki #codziennymurzyn #golebie #dwudniowymurzyn
zyd_z_pasji +26
Jezus Maria, jak ja qurwa nienawidzę dzieci. Gówniarze sąsiadów lvl 4 i 6 przeskakują przez płot, żeby pobawić się u nas na podwórku. Tu sobie poskaczą na trampolinie, tam zjadą na zjeżdżalni albo rozwalą dachówki, które były ułożone na kupce do wyrzucenia. Oczywiście, rozmowy z madkom nic nie dają, a jedyne rozwiązanie to chyba tylko mur wyższy od mego, albo drut kolczasty.
Teraz wychodzę przez dom, a tu mój samochód cały w
Teraz wychodzę przez dom, a tu mój samochód cały w
#bosak nie zapominajmy kto do tego dążył
Komentarz usunięty przez autora
@TheOneWhoKnocks: co?
co zasada etyczna ma do czynienia z prawem. poza tym robiac cos niezgodnego z prawem szkodzimy samemu sobie i innym pacjentom ktorym moglisbysmy pomoc. to jest wlasnie problem z zasadami etyki, sa niescisle i nieegzekwowalne. dlatego tez potrzebujemy prawa, ktory powinno stac w zgodzie z zasadami etyki. i to jest wlasnie ten problem,
Komentarz usunięty przez moderatora
@TenTypZez: ok, podniecaj się dalej jednym zgodnem kiedy równocześnie
@TheOneWhoKnocks: ja dalej czekam az mi odpiszesz :)
@Strahl: No nie przesadzajmy, ja z medycyną ma wspólnego tyle, że czasem pójdę do lekarza, a rozumiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Według mnie to po prostu brak empatii połączony z silną ideologizacją, przez co na sprawę patrzą bardzo wąsko.
@LuxEtClamabunt: No ja #!$%@?ę. Obywatel umiera z powodu idiotycznej ustawy rządu, można było tego bez problemu uniknąć i można tego uniknąć w przyszłości, ale to temat zastępczy. To co nie jest tym tematem zastępczym według ciebie? Nie można rozwiązywać kilku problemów naraz? W ten sposób to można dyskredytować dowolną sprawę, zawsze znajdując inną, według ciebie istotniejszą. Sio mi z tą propagandą