Wpis z mikrobloga

Tak sobie myślę, że jeśli Lewandowski w tym roku nie dostanie złotej piłki to powinien wyjść tam na tą scenę, wysrać się na środku, podetrzeć dupę karłem i wyjść trzaskając drzwiami

#pilkanozna
#mecz
#lewandowski
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@69lukas69miami69: ty nie potrafisz czytac, w tym poscie jest dyskusja o zlotej pilce za rok 2021, a p--------z, ze nie widziales lepszego pilkarza w zyciu niz messi, i ze ma inna role na boisku niz napastnik. za rok 2021 nie zasluzyl, tyle
  • Odpowiedz
  • 0
@69lukas69miami69 że niby ty masz pojęcie? Nie idzie w reprezentacji. To pewnie dlatego nie tak dawno był królem strzelców eliminacji. Ronaldo z Messim mają gówniane repki jak Polska, warto je przyrównywać. Gościu, połóż się spać i wytrzeźwiej. African Experts przy tobie są znawcami futbolu.. Nie no, żartuje, znasz się, nie to do KdB, Rio Ferdinand i mnóstwo innych.

Btw, 69 w nicku i to trzykrotnie to sroga krindzuwa
  • Odpowiedz
  • 0
@69lukas69miami69 porównywanie Lewego, Messiego, czy Ronaldo z takim Pele nie ma większego sensu, ze względu na różnice pomiędzy piłkarskimi epokami, toteż nic takiego nie napisałem, no ale trzeba było postawić chochoła, jak przystało na przygłupa. Powiedz, jesteś upośledzony? Jeśli tak, to przepraszam. A moze po prostu masz niskie standardy rozrywkowei i sprawia ci frajdę baitowanie na retarda na Mirko?

Mógłbym ci pomóc założyć zbiórkę w internecie, miałbys na niezła klinikę na
  • Odpowiedz