Wpis z mikrobloga

@robertx: Złotej piłki nie wygra napastnik
tylko pomocnik decydować będzie czas gry przy piłce zawodnika,rozwój akcji,szybkość,drybling dopiero na koniec gole
robwrqa tak naprawdę oprócz goli w takiej klasyfikacji nie ma w 10 dlatego nie można sobie robić złudnych nadziei
może ktoś wygra z innych lig niemiecka nazywana jest liga farmerów
  • Odpowiedz
@trinty: dlatego w klasyfikacji top 10 złotej piłki przeważają napastnicy xD w dupe sobie wsadź te statystyki
gdy ronaldo z messim byli w swoim primie, to każdy liczył gole, asysty, trofea, teraz gdy messi nie zdobywa pucharów, to trzeba wliczać statystyki kontaktów z piłką, włosów na głowie, warunków atmosferycznych, ilość kibiców na stadionie i stawiać znak równości pomiędzy euro i copa america ( ͡° ͜ʖ ͡°)
robertowi
  • Odpowiedz
@ellenfelek: tak tak zapominasz jeszcze o klękaniu
Pewnie liczysz na to że wygra roberq.. jest szybki dobrze drybluje,wygrywa pojedynki
a co najważniejsze tworzy akcje często znajduje się przy piłce na pewno wygra a o miejsce na podium to formalność i się nie przejmuj
  • Odpowiedz
@robertx: Złotej piłki nie wygra napastnik tylko pomocnik tylko pomocnik decydować będzie czas gry przy piłce zawodnika,rozwój akcji,szybkość,drybling dopiero na koniec gole

@trinty: XDDDD

Sugerowanie, że ZP to coś więcej niż konkurs popularności zawodnika. A popularnością największą cieszą się ci, którzy strzelają bramki, a nie najdłużej utrzymują się przy piłce.
  • Odpowiedz
@CzaryMarek: po co robicie sobie nadzieję to jest nagroda z Francji będą patrzeć na takie statystyki jakie ja wam napisałem
Zresztą wkrótce się to okaże a Balon na Roberta jest już bardzo nadmuchany wiadomo że jeśli jeśli ktoś nie zgadza się z większością to będzie atakowany bez szans na sprostowanie pewnie nic nie będziecie pisać jak roberq nie znajdzie się w pierwszej 5 napisałem to co uważam za logiczne
  • Odpowiedz
@ellenfelek: Widać znajomość piłki skoro Messi < Lewandowski... Ronaldo też gorszy od Lewego? przecież na tej samej pozycji grają, to da się ich porównać. Dla mnie Lewy jest bardzo dobrym napastnikiem, ale Ronaldo, czy Messi to wciąż inna liga. Lewy gra w świetnym zespole i dlatego wygląda jak Lew. W repce Polski jakoś kiepsko mu idzie hmm... ciekawe dlaczego? ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@69lukas69miami69: fani messiego za wszelką cene dyskredytują ronaldo i kwestionuja jego osiągniecia, bo dla nich liczy sie tylko ich bożek, poza nim swiat nie istnieje, i oni porownuja zwyciestwo w kupa ameryka gdzie w stuletniej historii tylko 5 razy wygrywał ktoś inny niż ktoś z trójki, która się bije o ten puchar tymbarka, do euro, bo ronaldo wygrał przeciez w 2016, stąd to porównanie. dodatkowo mają to za koronny argument do
  • Odpowiedz
@ellenfelek: Nie czytam po fragmencie: "fani messiego za wszelką cenę..." #!$%@? mnie obchodzą fani. Obserwuję piłkę od dawna i nie widziałem lepszego piłkarza niż Messi. Dla mnie porównanie Lewandowskiego i Messiego jest bez sensu, bo grają na innych pozycjach i mają inne zadanie na boisku. Ronaldo da się porównać do Lewego i wydaje mi się, że lepszy jest Portugalczyk, a poza tą dwójką najbardziej lubię Lukaku i dla mnie on jest
  • Odpowiedz
@69lukas69miami69: #!$%@? mnie obchodzi że ciebie to nie obchodzi xD złote piłki są rozdawane za dany rok a nie za całokształt, i messi z ronaldo mogliby podbijać galaktyki przez 100 lat i bić wszelkie rekordy, ale za ten rok żadnemu z nich się złota pilka nie należy, gdyby mieli zrobić plebiscyt za całokształt kariery, to do dwójki kosmitów nikt nie miałby podjazdu, to chyba jasne.
  • Odpowiedz