Aktywne Wpisy

krucjan +656
W końcu wszystkie formalności dopięte i przesiadam się na nowe auto, c-elysee z 2014r 🥰
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
źródło: temp_file9112710770260694639
Pobierz
luke-dolla7 +355
Pani redaktur my podpisali, ale my umowy nie czytali odcinek 2137
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
źródło: temp_file1818932681366771221
Pobierz

#pilkanozna
#mecz
#lewandowski
tylko pomocnik decydować będzie czas gry przy piłce zawodnika,rozwój akcji,szybkość,drybling dopiero na koniec gole
robwrqa tak naprawdę oprócz goli w takiej klasyfikacji nie ma w 10 dlatego nie można sobie robić złudnych nadziei
może ktoś wygra z innych lig niemiecka nazywana jest liga farmerów
@trinty: co
wygra na luzie
Na 100%
gdy ronaldo z messim byli w swoim primie, to każdy liczył gole, asysty, trofea, teraz gdy messi nie zdobywa pucharów, to trzeba wliczać statystyki kontaktów z piłką, włosów na głowie, warunków atmosferycznych, ilość kibiców na stadionie i stawiać znak równości pomiędzy euro i copa america ( ͡° ͜ʖ ͡°)
robertowi
Pewnie liczysz na to że wygra roberq.. jest szybki dobrze drybluje,wygrywa pojedynki
a co najważniejsze tworzy akcje często znajduje się przy piłce na pewno wygra a o miejsce na podium to formalność i się nie przejmuj
@trinty: XDDDD
Sugerowanie, że ZP to coś więcej niż konkurs popularności zawodnika. A popularnością największą cieszą się ci, którzy strzelają bramki, a nie najdłużej utrzymują się przy piłce.
@trinty: Skoro niemiecka jest ligą farmerów, to LM też jest ligą farmerów.
źródło: comment_1635958072zk6ARs3n47arf9dC9JHyCy.jpg
PobierzZresztą wkrótce się to okaże a Balon na Roberta jest już bardzo nadmuchany wiadomo że jeśli jeśli ktoś nie zgadza się z większością to będzie atakowany bez szans na sprostowanie pewnie nic nie będziecie pisać jak roberq nie znajdzie się w pierwszej 5 napisałem to co uważam za logiczne
Komentarz usunięty przez autora