Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +229
Jak długo będzie powtarzana ta z-----a narracja, że jak społeczeństwo się bogaci to ludzie nie chcą mieć dzieci?
Już tyle razy było to obalane na podstawie Polski i innych krajów.
Zrozumcie barany, że najbogatsi w kraju mają sporo dzieci, bo mają firmy, majątki, są lekarzami itp i wiedzą, że są w stanie zapewnić dzieciom dobrobyt.
Z drugiej strony jest patologia i biedota, która też zazwyczaj ma sporo potomków bo mają w------e w to, czy te
Już tyle razy było to obalane na podstawie Polski i innych krajów.
Zrozumcie barany, że najbogatsi w kraju mają sporo dzieci, bo mają firmy, majątki, są lekarzami itp i wiedzą, że są w stanie zapewnić dzieciom dobrobyt.
Z drugiej strony jest patologia i biedota, która też zazwyczaj ma sporo potomków bo mają w------e w to, czy te

kimunyest95 +79
Znajomy Chińczyk powiedział mi, że jego mama właśnie kupiła sobie samochód za 12k EUR (po przeliczeniu) - moja pierwsza reakcja, pewnie jakaś Toyota czy Mazda, przekraczająca 5 lat…
No, ale nie - VW Tharu, model bliźniaczy Skody Karoq/Seata Ateca. 12 tysięcy EUR, nowy prosto z salonu!
A w Europie wyszedł niedawno nowy TRoc, który bez szyb na korbkę kosztuje 40 tysięcy EUR - ja wam powiem tak, niech te chciwe korporacje giną.
No, ale nie - VW Tharu, model bliźniaczy Skody Karoq/Seata Ateca. 12 tysięcy EUR, nowy prosto z salonu!
A w Europie wyszedł niedawno nowy TRoc, który bez szyb na korbkę kosztuje 40 tysięcy EUR - ja wam powiem tak, niech te chciwe korporacje giną.
źródło: IMG_5210
Pobierz

#pilkanozna
#mecz
#lewandowski
tylko pomocnik decydować będzie czas gry przy piłce zawodnika,rozwój akcji,szybkość,drybling dopiero na koniec gole
robwrqa tak naprawdę oprócz goli w takiej klasyfikacji nie ma w 10 dlatego nie można sobie robić złudnych nadziei
może ktoś wygra z innych lig niemiecka nazywana jest liga farmerów
@trinty: co
wygra na luzie
Na 100%
gdy ronaldo z messim byli w swoim primie, to każdy liczył gole, asysty, trofea, teraz gdy messi nie zdobywa pucharów, to trzeba wliczać statystyki kontaktów z piłką, włosów na głowie, warunków atmosferycznych, ilość kibiców na stadionie i stawiać znak równości pomiędzy euro i copa america ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie liczysz na to że wygra roberq.. jest szybki dobrze drybluje,wygrywa pojedynki
a co najważniejsze tworzy akcje często znajduje się przy piłce na pewno wygra a o miejsce na podium to formalność i się nie przejmuj
@trinty: XDDDD
Sugerowanie, że ZP to coś więcej niż konkurs popularności zawodnika. A popularnością największą cieszą się ci, którzy strzelają bramki, a nie najdłużej utrzymują się przy piłce.
@trinty: Skoro niemiecka jest ligą farmerów, to LM też jest ligą farmerów.
źródło: comment_1635958072zk6ARs3n47arf9dC9JHyCy.jpg
PobierzZresztą wkrótce się to okaże a Balon na Roberta jest już bardzo nadmuchany wiadomo że jeśli jeśli ktoś nie zgadza się z większością to będzie atakowany bez szans na sprostowanie pewnie nic nie będziecie pisać jak roberq nie znajdzie się w pierwszej 5 napisałem to co uważam za logiczne
Komentarz usunięty przez autora