Aktywne Wpisy
seventh_gate +3
Hejka, słuchajcie dzisiaj ląduję na ulicy jako osoba bezdomna. Co zabrać ze sobą, jakie środki, przedmioty, narzędzia, czy cokolwiek innego prócz dokumentu, telefonu i leków powinienem zabrać za sobą? Pytanie od osoby, która pierwszy raz będzie bezdomna.
#bezdomnosc #przegrywpo30tce #pytanie
#bezdomnosc #przegrywpo30tce #pytanie

Gienek-Kielbasa +164
Zabytki #gory
źródło: temp_file8265886640195741794
Pobierz

#antykapitalizm
źródło: comment_1635760663lUmfq12njzVJRyahyJvHTA.jpg
PobierzCzy wierzysz w to, że możesz być drugim Bezosem?
Komentarz usunięty przez autora
Przeliczył ilu jest ludzi i przemnożył to przez ilość dni które każdy z nich przeżywa w ciągu całego życia. A potem ile dni z tego wszystkiego to są dni przeżyte przez miliarderów.
I tak wyliczył ile dni średnio każdy z nas przeżyje jako miliarder :)
Następnie na podstawie ilości miliarderów wyliczył jaki procent szansy
Sam wyznaję idee wolnorynkowizmu rodem ze stajni Balcerowicza, ale p---------e typu "od zera do milionera" jest w 99% zabawne. Jeśli ktoś doszedł "od zera do milionera" to najprawdopodobniej ma przy okazji jeden z poniższych czynników jak:
- bogaci starzy
- edukacja na top
"gdybym tylko pisał mniej postów, usunął konto, zostałbym Kulczykiem"
@M_xxx: tak dokładnie, jestem przy okazji hipokrytą i jestem tego świadom
No bo nie oszukujmy się xD Mam wrażenie, że taki Bezos przy tworzeniu Amazona, miał lepsze rzeczy do roboty niż siedzenie w barze i kłócenie się z ludźmi o politykę i pogodę.
I jestem prawie że
źródło: comment_16357640822gMsGWcVVLqBwn17T0yODv.jpg
PobierzNo super system. Jak mówią kuce, "nikomu jeszcze nie udało się wymyśleć lepszego"
Tylko prawda jest jeszcze gorsza niż napisałem. Bo często pozycję dostają czasem nawet ci co mieli wyłącznie szczęście a harówy wcale.
Tak naprawdę to najgłupszy system jaki dało się wymyśleć.