W byciu dorosłym najlepsze jest to, że jak masz ochotę na deskę serów na niedzielne śniadanie to robisz deskę serów na niedzielne śniadanie :D
Dzisiaj wylądowały tu: -oliwki z fetą i ziołami (gotowiec z biedronki) -kabanosy z chili -suszone śliwki zapiekane w wędzonym boczku -francuska deska serów (biedra) -wędzone serki zakopiańskie -szynka parmeńska -ser z zielonym pieprzem
@enten mi nie podszedł tylko brie, niebieskiemu smakowało wszystko, ile gustów tyle opinii. Co do zaopatrzenia biedry też się nie mogę zgodzić. No może burraty poza tygodniem włoskim nie ma ale z dostępnością np. parmezanu nigdy nie miałam problemu
@enten: Jak chcesz stały szeroki wybór produktów to idziesz do supermarketu, a nie dyskontu jakim jest Biedronka. Przy okazji płacisz odpowiednio więcej.
@chixi: wygląda bardzo ładnie ale czy tym się można najeść? Jestem przyzwyczajona do pieczywa i nie potrafię sobie wyobrazić takiej sytuacji że bez chlibka jeść ser i wędlinę
Dzisiaj wylądowały tu:
-oliwki z fetą i ziołami (gotowiec z biedronki)
-kabanosy z chili
-suszone śliwki zapiekane w wędzonym boczku
-francuska deska serów (biedra)
-wędzone serki zakopiańskie
-szynka parmeńska
-ser z zielonym pieprzem
Zapraszam również na instagrama ziemniakizostaw
I bloga ziemniakizostaw
I wspierania mnie przez buycoffee.to
ziemniakizostaw
Miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#keto #gotujzwykopem #ziemniakizostaw
źródło: comment_1635748591pFRp7gzKLzANaEiqUSd860.jpg
Pobierz@chixi: lepsze będą te kalifornijskie czy polskie, wędzone?
@chixi: ja też bardzo sobie chwalę jedzenie deseru przed obiadem
źródło: comment_16357578100ASBeq0vIyg7ALAlKZicKL.jpg
PobierzCo do zaopatrzenia biedry też się nie mogę zgodzić. No może burraty poza tygodniem włoskim nie ma ale z dostępnością np. parmezanu nigdy nie miałam problemu