Aktywne Wpisy
dowujawafla +224
Vladimis +78
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Dzisiaj wylądowały tu:
-oliwki z fetą i ziołami (gotowiec z biedronki)
-kabanosy z chili
-suszone śliwki zapiekane w wędzonym boczku
-francuska deska serów (biedra)
-wędzone serki zakopiańskie
-szynka parmeńska
-ser z zielonym pieprzem
Zapraszam również na instagrama ziemniakizostaw
I bloga ziemniakizostaw
I wspierania mnie przez buycoffee.to
ziemniakizostaw
Miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#keto #gotujzwykopem #ziemniakizostaw
@chixi: To nie dorosłość tylko swoboda wydatkowania pieniędzy i czasu spowodowana doborem priorytetów. I nie odmawiam Ci dorosłaści.
@maegalcarwen tu jest spokojnie z 1500kcal, połowa tego to IMO całkiem solidne śniadanie. Tłuszcz syci na długo :)
@Cinex kurcze szukałam tego Twojego tagu i nie mogłam znaleźć, planowałam się podpiąć :) sam tag #ziemniakizostaw obserwuje ponad 700 osób, moje posty po prostu docierają do sporej liczby ludzi :)
@chixi: A ja miałem kiedyś problem z dostępnością nawet głupiej marchewki i musiałem tracić czas na tyranie do kolejnego marketu dalej. Dziś jak wiem, że musze kupić coś więcej niż masło szynkę, mleko czy pomidory to od razu idę do konkurencji bo szkoda czasu na rozczarowania.
@enten: kilometr to jest 10-12 minut na piechotę. Czy tobie się czasem w dupie nie poprzewracało?