Wpis z mikrobloga

Dziś nagrody z DR - jak wczoraj dostałem się do 6. dywizji to dziś dostanę nagrody jeszcze z 7. czy już z nowej? Opłaca się zaryzykować i wziąć złotą paczkę wymiennych piłkarzy i jakąś ilość monet czy lepiej wziąć więcej monet? Co tutaj można przebudować za około 32k - myślałem, żeby dwóch ŚP zrobić bardziej a la ŚPD, bo kuleje obrona w środku pola, ale nie mam za bardzo pomysłu, a Lukaku trochę zbyt drewniany na mój styl gry, choć łatwiej się nim przebić z racji fizyczności. Średnio mi się gra Diogo Jota i Havertzem - chyba dwa najsłabsze ogniwa, choć Raphinhą też często przegrywam starcia. #fut #fifa22
Smartek - Dziś nagrody z DR - jak wczoraj dostałem się do 6. dywizji to dziś dostanę ...

źródło: comment_1635403241j64a852cnKqkZ9WM8mBDmm.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak Ty tym grasz in game?

@radical_rootsman: Bombarduję strzałami na bramkę, niektóre wpadną, z reguły około 3-5 bramek na mecz, ale niestety zawsze tracę podobną ilość, bo obrona właśnie kiepska. Kończy się najczęściej remisem/niewielką przegraną. Chciałbym ciut przestawić się w stronę defensywy, ale nie tracąc okazji ataku na bramkę. Kto to ASM, bo nie rozkminiam skrótu, Saint-Maximin? Sprawdzę go. Allan w parze z Havertzem będzie ok, czy wymienić na kogoś
  • Odpowiedz
@Smartek: pro tip. Lepiej kupic tego samego zawodnika z stylem shadow niz placic 5k za kazdy styl. Piłkarze z stylem cienia kosztują dokładnie tyle samo ile bez tego stylu.
  • Odpowiedz
@radical_rootsman: Zagrałem dwa meczyki po zmianach, pierwszy ogromna przewaga, ciągle miałem piłkę i rozpykałem 3:1 (pierwszy mecz w szóstej dywizji ( ͡° ͜ʖ ͡°)) i gdybym wygrał kolejny to wskoczyłbym od razu do 5., ale niestety się nie udało, raczej nie miałem szans, bo przeciwnik z CR7 na ataku i wieloma kartami specjalnymi (choć wygrywałem 1:0 przez 60min meczu)... Skąd tacy się biorą w wysokich dywizjach?
  • Odpowiedz
@radical_rootsman: To faktycznie trzeba mieć ogromne szczęście, gram w FUT-y od Fify 18, z reguły na przełomie roku mi się nudzi i porzucam, powracając czasami w wakacje z nudów, ale jeszcze zupełnie nikt wartościowy mi się nie trafił - bodajże w FUT19 trafiłem Insigne i to na dodatek z cotygodniowej "darmowej" paczki z edycji rozszerzonej preordera gry... (,)
  • Odpowiedz