Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@moll: ruskie ()

@7845: ciasto dopracowałam do perfekcji (ʘʘ) błyszczy i w ogóle się nie klei :3
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@moll: woda+olej+wrzątek i wyrabiam hakiem, jak jest ładnie scalone, to zostawiam pod ścierką na kilka-kilkanaście minut :) da się idealnie rozwałkować i się nie rwie (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@dzoli: heh, ja podobny efekt osiągam działaniem w drugą stronę. Po ręcznym wyrobieniu wrzucam do lodówki. Jest mocno elastyczne i czasami mi nadzienie prześwituje jak za dużo napcham
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@dzoli: Uwielbiam pierogi. Jak sie kiedys rozwiode, bedziesz brana pod uwage w pierwszej kolejnosci. Nie #!$%@? tego dziewczyno. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz