Aktywne Wpisy
Krzewiciel_prawdy +388
Ceny kakao, jak już wspominałem, wywaliło.
Obecna cena lidlowskiego odpowiednika słynnej książki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Deco Morreno, Belbake, 200 gramów - 5,79.
Cena Wedla mlecznej, bez promek, też Lidl - 4,79. 90 gramów.
Polub ten wpis, a zawołam Cię po rozliczeniu kontraktów w czerwcu i wrześniu (wtedy wjadą dostawy po nowych cenach), sprawdzimy polską inflację złożoną po wartościach m/m, a także ceny i gramaturę (ostrożnie!) Wedla i
Obecna cena lidlowskiego odpowiednika słynnej książki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Deco Morreno, Belbake, 200 gramów - 5,79.
Cena Wedla mlecznej, bez promek, też Lidl - 4,79. 90 gramów.
Polub ten wpis, a zawołam Cię po rozliczeniu kontraktów w czerwcu i wrześniu (wtedy wjadą dostawy po nowych cenach), sprawdzimy polską inflację złożoną po wartościach m/m, a także ceny i gramaturę (ostrożnie!) Wedla i
#p0lka #logikarozowychpaskow #blackpill #redpill #przegryw
@PiersiowkaPelnaZiol: tezie, którą próbowałaś obalić. Czyli dokładniej, że statystycznie gatunek słuchanej muzyki nie koreluje z ilorazem inteligencji, BO JEDEN TWÓJ KOLEGA coś tam coś tam, czyli argument na poziomie myślenia analitycznego 4-latka.
Bicycle, bicycle, bicycle
I want to ride my bicycle, bicycle, bicycle
I want to ride my bicycle
I want to ride my bike
I want to ride my bicycle
I want to ride it where I like
korelacja nie oznacza, że słuchanie muzyki pop obniża IQ tak jak wcześniej pisałeś. Nawet jeśli średnio słuchasz muzyki klasycznej jest bardzie inteligentny od osoby słuchającej popu to nie oznacza automatycznie, że każdy słuchacz muzyki klasycznej jest inteligentniejszy od każdego słuchacza popu a ty się zachowujesz, jakby osoby słuchające popu byli automatycznie jakimiś półgłówkami, czy takie wrzucanie
@swiety_spokoj: @Imnotokej:
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie
Czego i dlaczego słuchasz na co dzień?
Yyyyyy. Nie
Komentarz usunięty przez autora
@swiety_spokoj:
rower, rower, rower
chcę jeździć moim rowerem, rowerem, rowerem,
chcę jeździć moim rowerem,
chcę jeździć moim rowerem,
chcę nim jeździć gdzie tylko chcę...
@swiety_spokoj: mocno kompleksy widzę wjechały xD
To jest gówno, a nie pop.
Ta p0lka gówno śpiewa, ma brzydką barwę głosu i kieruje swoją twórczość do julek z Twittera, które marzą aby wypeklował je chad.
Tfu!
@MiedzygalaktycznyMors Przy jej tekstach piosenek przeciętny utwór Zenka brzmi jak poezja