- 0:40 - 'i to było Lovecraftem OCZYWIŚCIE inspirowane' - 0:50 - 'postać była jakiegoś detektywa OCZYWIŚCIE'
Wg mnie to co mówisz nie jest oczywiste - no może, że Lovecraftem stylizowane, ale że postać detektywa to taka oczywistość? :-D
Jaja sobie robię - domyślam się, że to pewnie taki twój znak przestankowy, a nie świadome użycie słowa. Nie mniej podoba mi się Twój kontakt - masz suba ode mnie i zależy mi, żeby to był coraz lepszy kontent :-)
@dr-proktor: Dzięki takie słowa są zawsze miłe. No i poczucie chumoru oczywiście! :D Właśnie wjeżdża nowy devlog z naszej Gardenii zapraszam do obejrzenia! (Będzie za 20 minut jak się zuploaduje i przetworzy).
Biorąc pod uwagę tylko ten materiał (a "oczywiście" pojawia się w innych też) https://www.youtube.com/watch?v=lBpbDInfWe8
- 0:40 - 'i to było Lovecraftem OCZYWIŚCIE inspirowane'
- 0:50 - 'postać była jakiegoś detektywa OCZYWIŚCIE'
Wg mnie to co mówisz nie jest oczywiste - no może, że Lovecraftem stylizowane, ale że postać detektywa to taka oczywistość? :-D
Jaja sobie robię - domyślam się, że to pewnie taki twój znak przestankowy, a nie świadome użycie słowa. Nie mniej podoba mi się Twój kontakt - masz suba ode mnie i zależy mi, żeby to był coraz lepszy kontent :-)
Pozdro!
No i poczucie chumoru oczywiście! :D
Właśnie wjeżdża nowy devlog z naszej Gardenii zapraszam do obejrzenia!
(Będzie za 20 minut jak się zuploaduje i przetworzy).
:)