Wpis z mikrobloga

#mecz jak ja slysze co się w klubie odwaliło, to Czesio chyba poleci nawet po wygranej. Będzie dziś ciekawa pomeczowa dycha:)
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sauron100vlog: No ok, napisał to z czego każdy kibic Legii się śmieje z Lecha od kilku lat. Tam zawsze podnieta o mistrzostwo, szukanie pozytywów z najmniejszego gówna,a potem mokrą szmatą w ryj. Mistrz pojedynczych meczy, miesięcy, Lechici w kdrze, Lech sprzedaje za więcej. Żarcik i nie zdziwię się jak Lech zrobi Lecha, bo stulecie i Raków zdobędzie Mistrza. A to "odjeżdżacie Lechowi" to nawet nie wiem jak skomentować.
  • Odpowiedz
@sauron100vlog: Serio? W tym waszym Poznaniu jesteście odklejeni. Nawe pozytywnie, taka Turcja jeśli chodzi o p-----------e o klubie. Jak się chociaż zbliżycie do 15 Mistrzostw Polski i 10 Pucharów Polski to może uznam to wasze szczekanie za irytujące, nie śmieszne.
  • Odpowiedz
@sauron100vlog: Może i jestem po prostu mój kolega kibic Lecha i ja bym takiej szydery w tym momencie nie odwalał patrząc na tabelę i ostatnie lata. Po ostatnim meczy dostałem kilkanaście smsów i to rozumie. Z mojej strony EOT bo wiem, że się nie dogadamy :)
  • Odpowiedz